MEDIA

Διπλή βράβευση για το Sport24.gr στα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ 2017

Διπλή βράβευση για το Sport24.gr στα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ 2017

H Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους φετινούς νικητές, με το Sport24.gr να κερδίζει δύο βραβεία για τις συνεντεύξεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αλέξη Αλεξανδρή και του πρώην αθλητικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Τα 19α Αθλητικά Δημοσιογραφικά Βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου θα έχουν διπλή εκπροσώπηση απ' το Sport24.gr. H Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους φετινούς νικητές με το Sport24.gr να κερδίζει δύο βραβεία για τις συνεντεύξεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αλέξη Αλεξανδρή και του πρώην τεχνικού διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι.

Η συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή στους Γιώργο Περπερίδη και Ηλία Καλλονά προκάλεσε αντιδράσεις και συζητήσεις μεταξύ όλων των φιλάθλων της Ελλάδας κι αποτέλεσε ένα απ' τα πιο πολυδιαβασμένα θέματα μέσα στο 2017, ενώ η συνέντευξη του Μόντσι αποτελεί μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του Βασίλη Τεμπέλη, ο οποίος επισκέφθηκε τον νυν αθλητικό διευθυντή της Ρόμα στην Ισπανία.

Η φετινή απονομή των βραβείων θα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ