MEDIA

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος και στα… ερτζιανά, από το Sport24 Radio 103,3 κάθε Σάββατο πρωί. Και, σήμερα, αποκαλύπτει τι πλήρωσε ή έδωσε η ΕΡΤ για την απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ποιος θα μεταδώσει τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Κίνα και, στη μιντιακή λατρεία της ημέρας, δύο σέξι αδερφές…

Γιώργος Συρίγος, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Κώστας Γκόντζος, Ηρακλής Αντύπας και νέα "δίδυμα" σας περιμένουν στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, που θα παίζει ακόμα πιο δυνατά. Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στο νέο πρόγραμμα του σταθμού . Ακούστε, ενημερωθείτε, γελάστε, μιλήστε. Ολα στον αέρα του Sport24 Radio 103,3!

Στα ερτζιανά και η στήλη του Mediaρχη , όπως σας είχα προϊδεάσει, κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί, από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Πόσα πληρώνει η ΕΡΤ για τα δικαιώματα;

Η ΕΡΤ, που ως είχαμε αναφέρει τις προάλλες απέκτησε έναντι 800.000 ευρώ από τη Forthnet/Nova τα δικαιώματα μετάδοσης των στιγμιότυπων της Super League, προχώρησε και σε άλλες συμφωνίες έναντι ποσών που δημοσιοποιήθηκαν. Όπως το ότι την παραγωγή των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στο Champions League την έχει ΟΤΕ TV και η ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεσή της (σε high definition ποιότητα), όπως γίνεται και με τα ματς της Εθνικής, έναντι ανταλλάγματος με παραχώρηση διαφημιστικού χρόνου ή αρχειακού υλικού.

Τα εκτενή στιγμιότυπα, συνολικής διάρκειας 32 ωρών, για το πρωτάθλημα της Volley League και για το πρωτάθλημα της Α1 Πόλο των Ανδρών, αμφότερα από τη Forthnet, συμφωνήθηκαν έναντι παραχώρησης διαφημιστικού χρόνου αξίας 50.000 ευρώ. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Handball Premier για τη φετινή σεζόν, του Final 4, του Κυπέλλου καθώς και τριών παιχνιδιών της Εθνικής χάντμπολ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2017, αποκτήθηκαν έναντι παραχώρησης διαφημιστικού χρόνου αξίας 70.000 ευρώ.

Συνάμα, η συμφωνία για το Europa League με εκπομπή κάθε Παρασκευή μετά την αγωνιστική αλλά και τη μετάδοση του τελικού παράλληλα με τον OTE TV συμφωνήθηκε με παραχώρηση διαφημιστικού χρόνου ή αρχειακού υλικού αξίας 130.000 ευρώ.

Πώς είναι στα… κινέζικα ο Παναθηναϊκός;

"帕纳辛奈科斯" η απάντηση αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κίνα και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν την εικόνα από την ασιατική χώρα, ήτοι ζωντανά και αποκλειστικά δύο φιλικούς αγώνες προετοιμασίας με κινεζικές ομάδες, στο πλαίσιο της σειράς των αγώνων Euroleague World Tour 2015 που διοργανώνει ανά τον κόσμο η Euroleague Basketball. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 14:35 τους Zhejiang Lions (Novasports 1, περιγραφή Χρήστος Καούρης) και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 15:00 τους Guangdong Tigers (Novasports 1, περιγραφή Νικήτας Αυγουλής).

Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: το «Μια βραδιά στο Μπάτμαν» στο oneman.gr , από τον Μάνο Ανδρουλάκη. Ένα δάκρυ κύλησε…

Ακουσα: ότι η Βίκυ Σαμαρά έγραψε εξαιρετικό (ένα ακόμη) άρθρο στο news247.gr/ με τίτλο « Το internet στην εξουσία ». Και έτσι ήταν, indeed.

Διάβασα: πώς και γιατί παρενέβη ο εισαγγελέας για την ertOpen , από κείμενο της καλής συναδέλφου Αγγέλας Νταρζάνου στην «Αυγή».

Από την «Ομάδα Αλήθειας» στο μάρκετινγκ…

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Υπεύθυνος marketing στο νέο διαδικτυακό εγχείρημα που έχει στα σκαριά ο πρώην διευθυντής και δημιουργός του capital.gr, Θανάσης Μαυρίδης, αναλαμβάνει o Γιώργος Μουρούτης. Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επιστρέφει στον χώρο της επικοινωνίας, όπου ανέπτυξε δράση πριν ασχοληθεί με την επικοινωνία της Νέας Δημοκρατίας. Από τις τελευταίες του πολιτικές ενασχολήσεις ήταν και η πρόβλεψη του αποτελέσματος των εκλογών ( όπου γέλασε και το παρδαλό κατσίκι ).

Στην τελική ευθεία για κοινό brand OTE και COSMOTE

Στην καθιέρωση μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, προχωράει, μέσα στο επόμενο διάστημα, ο Όμιλος ΟΤΕ. Ενώνοντας τις δυνάμεις του OTE και της COSMOTE, η μάρκα COSMOTE, με ανανεωμένο, μοντέρνο λογότυπο που αναδεικνύει την παρουσία του ΟΤΕ, θα «ντύσει» σύντομα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου σε σταθερή, κινητή και internet. Με το νέο εμπορικό σήμα, οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένες, αναβαθμισμένες και καινοτόμες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με απλό, κατανοητό και ενιαίο τρόπο. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ θα συνεχίσουν να αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία πλέον εμπορική ονομασία.

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Ολοκληρώσαμε το μετασχηματισμό μας σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, καθώς και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η καθιέρωση ενιαίας εικόνας για τις εμπορικές μας προτάσεις είναι φυσική εξέλιξη για τον Όμιλο ΟΤΕ. Γινόμαστε ακόμη καλύτεροι για τον πελάτη μας, με στόχο να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του. Γι αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις των δύο brands, OTE και COSMOTE, υπό το νέο εμπορικό μας σήμα. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

H απορία

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Η Μάγκι Χαραλαμπίδου είναι όντως 48;

Σε 24''

* Η ΠΟΕΣΥ κατήγγειλε ως απαράδεκτη την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» με αφορμή τη μετάδοση από την Τηλεόραση της ΕΡΤ3, στις 16/9/2015, του πρώτου μέρους μιας δημοσιογραφικής έρευνας-ντοκιμαντέρ με θέμα την εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές, μέσα από την εκπομπή «Αντιδραστήριο».

* Από μεθαύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 07:00 έως τις 10:00 το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Δημήτρης Τάκης δίνουν πρωϊνό ραντεβού με την ενημέρωση στο Mega. Τέλος ο Μανώλης Αναγνωστάκης δηλαδή, πού είναι η Ράνια απορώ…

* Στο πλαίσιο της συζήτησης που άνοιξε μετεκλογικά σε σχέση με την αξιοπιστία της μεθοδολογίας και την αποτελεσματικότητα των εργαλείων των πολιτικών δημοσκοπήσεων, o ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς) συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο διοργανώνοντας ημερίδα με θέμα το ρόλο και τις μεθόδους των πολιτικών δημοσκοπήσεων στις δημοκρατικές κοινωνίες.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Δικαιώματα ΕΡΤ, φιλικά "εξάστερου" και δύο σέξι αδερφές bloggers...

Είναι νέες, ωραίες και διαπρέπουν στον χώρο της μόδας. Ο λόγος για τις αδερφές Γαλύφα, Έλενα και Άντζυ οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας μέσω του blog τους Cool your Style . Οι όμορφες αδερφές αναλαμβάνουν φέτος την στήλη μόδας του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, η οποία κάνει πρεμιέρα για φέτος στις 5 Οκτωβρίου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ