MEDIA

Διήμερο UEFA Europa League στην COSMOTE TV

The Europa League trophy is displayed, during the Europa League draw ceremony of the first round of the 2015/2016 Europa League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Friday, Aug. 28, 2015. (AP Photo/Claude Paris)
The Europa League trophy is displayed, during the Europa League draw ceremony of the first round of the 2015/2016 Europa League, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Friday, Aug. 28, 2015. (AP Photo/Claude Paris) AP

O μεγάλος τελικός του UEFA Europa League ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προ των πυλών και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

O μεγάλος τελικός του UEFA Europa League ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι προ των πυλών (Τετάρτη 16/5, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD) και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις γύρω από τις δύο ομάδες και το ματς, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Από την Τρίτη 15/5 οι Τάσος Κολλίντζας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Ξαρλής θα βρίσκονται στην Λιόν, για να μεταφέρουν στους τηλεθεατές όλα όσα αναμένεται να συμβούν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Ένα 24ωρο πριν τη «σέντρα», μέσω της εκπομπής “UEFA Europa League Final” (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα «μεταφερθούν» στο “Stade de Lyon”, για να μάθουν τα τελευταία νέα των δύο φιναλίστ, να παρακολουθήσουν τις δηλώσεις των δύο τεχνικών, Ρούντι Γκαρσία και Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς επίσης να θυμηθούν την πορεία των δύο ομάδων μέχρι τον τελικό.

Ανήμερα του τελικού (Τετάρτη 16/5), η εκπομπή “UEFA Europa League Final” (20.00, COSMOTE SPORT 1HD), επιστρέφει με καλεσμένο τον διεθνή μέσο, Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος θα αναλύσει τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν την διαφορά σε μια τέτοια αναμέτρηση. Μέσα από την εκπομπή, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα απευθείας σύνδεση με τη Λιόν, ενώ θα προβληθούν και πολλά ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την προετοιμασία των αντιπάλων.

Στις 21.45 οι τηλεθεατές θα απολαύσουν την αναμέτρηση σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα, ενώ μετά την απονομή θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς τη σκυτάλη παίρνει και πάλι η εκπομπή “UEFA Europa League Final” με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις νικητών και ηττημένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ