MEDIA

Διήμερο σε "Σαν Σίρο", ΟΑΚΑ και ΣΕΦ, "Λύμπε" για το… φάουλ!

1-0 sto 32'
1-0 sto 32' ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η τηλεοπτική κάλυψη των Μίλαν – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ και Ολυμπιακός – Ουνικάχα.

Την Πέμπτη έχει Μίλαν – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Μπάμπεργκ και την Παρασκευή το Ολυμπιακός – Ουνικάχα σε ένα καυτό… τριήμερο για τις ελληνικές ομάδες, που ξεκινά απόψε με το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός σε Cosmote TV και ΕΡΤ.

Την Πέμπτη, οι Στέφανος Αβραμίδης, Σωτήρης Κωσταβάρας και Πάνος Βόγλης θα παρουσιάσουν την εκπομπή «Europa League Show» που ξεκινά από τις 18:30 στο Cosmote Sport 2, εν συνεχεία Βόγλης και Κωσταβάρας θα αναλάβουν ανά δίωρο το «Λεπτό προς Λεπτό» ενώ ο Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσει το pre game από το «Σαν Σίρο» και θα αναλάβει και την περιγραφή του αγώνα Μίλαν – ΑΕΚ με σέντρα στις 22:05.

Στο ρεπορτάζ θα είναι ο Πάνος Μάλαμας, ο Γιάννης Κυφωνίδης και ο Μάνος Σπανόπουλος. Ο δε Δημήτρης Τσακίρης περιγράφει το άλλο ματς του ομίλου της «Ενωσης», Αούστρια - Ριέκα.

Στην εκπομπή θα «παίξει» αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Λυμπερόπουλου, στην κάμερα της Cosmote TV. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε αναδρομή στις 21/11 του 2006 και την τελευταία συνάντηση της «Ένωσης» με τη Μίλαν, όταν η ελληνική ομάδα είχε νικήσει 1-0 και ο ίδιος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές. Επίσης, θα τον ακούσουμε να αναφέρεται στο φάουλ που κέρδισε τότε η ΑΕΚ, έξω από την περιοχή της Μίλαν και το τετ α τετ που είχε με τον Ζούλιο Σέζαρ, πριν την εκτέλεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ήμουν στη μπάλα επειδή έπρεπε να είμαι. Δεν σκέφτηκα να χτυπήσω το φάουλ. Το μόνο που είπα στον Σέζαρ ήταν ήρεμα, πάρε τον χρόνο σου».

Παράλληλα, θα μάθουμε γιατί ο Λυμπερόπουλος στο πλαίσιο σύγκρισης της σημερινής ΑΕΚ, με αυτή του 2006, χρησιμοποίησε τον όρο «κλοπή», αλλά και όσα είπε στον Πάνο Μάλαμα για την προσπάθεια της ομάδας να βελτιώνεται διαρκώς.

Η βραδιά όμως δεν έχει μόνο Europa αλλά και Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ με μετάδοση από το Novasports 1 και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα.

Μεθαύριο, Παρασκευή ακολουθεί η δεύτερη μέρα της 2ης αγωνιστικής της Euroleague και κυριαρχεί το Ολυμπιακός – Ουνικάχα Μάλαγα στις 21:00, από το Novasports 2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Την pre και post game εκπομπή θα παρουσιάσει η Δώρα Παντέλη, και τις δύο ημέρες, και την εκπομπή «Super Euroleague» o Γιώργος Συρίγος.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ