MEDIA

Διήμερο EuroLeague, ''Κόκκινη Αρμάδα'' και νέα εφημερίδα!

Διήμερο EuroLeague, ''Κόκκινη Αρμάδα'' και νέα εφημερίδα!

Ποια καθημερινή εφημερίδα θα εκδοθεί σύντομα; Πώς θα καλύψουν ο Sport24 Radio, η ΕΡΤ και η Nova την 23η αγωνιστική της EuroLeague; Απαντά ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η 23η αγωνιστική της EuroLeague στον Sport24 Radio 103,3

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods ρίχνονται και πάλι στην μάχη της EuroLeague, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και εσύ θα ακούσεις τα πάντα στον Sport24 Radio 103,3.

Την Πέμπτη (23/02, 19:45) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φενερμπαχτσέ. Μεταδίδει από την Τουρκία ο Γιάννης Λαμπίρης, ενώ αμέσως μετά σχολιάζει ο Γιώργος Συρίγος.

Την Παρασκευή (24/02, 21:15) ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την Ούνιξ Καζάν. Στην μετάδοση ο Γιάννης Κουβόπουλος. Το πρώτο σχόλιο κάνει ο Γιώργος Συρίγος.

Αμέσως μετά Μάνος Μίχαλος και Σπύρος Καβαλιεράτος αναλύουν ότι έγινε στα παρκέ της Ευρώπης, η ομάδα μπάσκετ του σταθμού συλλέγει όλα τα ρεπορτάζ, ενώ το σχόλιο απλώνεται στους 103,3. O Sport24 Radio παίζει παντού και πάντα δυνατά...

Τηλεοπτικά, το Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός μεταδίδεται από τη ΕΡΤ 2 σε περιγραφή Βαγγέλη Ιωάννου. Επίσης την Πέμπτη η Nova μεταδίδει στις 19:00 το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Τελ Αβιβ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, στις 20:00 το Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 21:45 το Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Την Παρασκευή το Παναθηναϊκός Superfoods – Ούνιξ Καζάν μεταδίδεται από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα. Επίσης την Παρασκευή μεταδίδονται στις 19:00 το Αναντόλου Εφές – Μπασκόνια σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, στις 21:00 το Μπάμπεργκ – Ζαλγκίρις σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 22:00 το Ρεάλ Μαδρίτης – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα.

Η κάλυψη του Οσμάνλισπορ – Ολυμπιακός

Το ματς καλύπτεται ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 με απεσταλμένους τους Διονύση Βερβελή και Αλέξη Βιρβίλη και τηλεοπτικά από Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Από τις 17:00 θα βγει pre game εκπομπή και οι απεσταλμένοι της Cosmote TV στην Άγκυρα, Γιώργος Θαναηλάκης, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Αντρέα Παλομπαρίνι να μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Πέμπτη με «Κόκκινη Αρμάδα»

Κάθε Πέμπτη στις 21:00 μεταδίδεται η εκπομπή «Κόκκινη Αρμάδα» στην τηλεόραση του tilesport.tv. Αύριο θα υπάρξει η παρουσίαση της νέας «έκδοσης» του liverpool.gr, ταξίδι στον χρόνο με ματς όπως Λίβερπουλ – Σριούσμπερι το 1996 και Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ το 2007, τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, μεταγραφές και πολλά άλλα.

Γίνονται καθημερινές οι «Προβλέψεις»

Το κορυφαίο σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στοιχηματικό έντυπο «Προβλέψεις στο περίπτερο» ετοιμάζει... εκπλήξεις στους αναγνώστες του, έπειτα από 5 χρόνια κυκλοφορίας ως δισεβομαδιαία έκδοση (Τρίτη και Παρασκευή). Με δεδομένη την «παγκοσμιοποίηση» του στοιχήματος, ήτοι την αύξηση των αγώνων στο κουπόνι, με Λίγκες που πριν από μερικά χρόνια μας ήταν... άγνωστες, οι «Προβλέψεις στο περίπτερο» θα εκδίδονται σύντομα καθημερινά και σε τιμή – έκπληξη. Η ύλη της έκδοσης δεν θα περιορίζεται μόνο σε ανάλυση αγώνων και σε προτάσεις για το καθημερινό (ποδοσφαιρικό και μπασκετικό) κουπόνι αλλά και με ιπποδρομίες, αθλητικές ειδήσεις, θέματα από όλα τα αθλήματα με έμφαση στο διεθνή αθλητισμό αλλά και σελίδες που θα σχολιάζουν την επικαιρότητα, για όσα συμβαίνουν εντός και εκτός των συνόρων...

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ