MEDIA

Διευθυντής στο «Φως» ο Γιάννης Φιλέρης!

Διευθυντής στο «Φως» ο Γιάννης Φιλέρης!

Ο «δικός μας» Γιάννης Φιλέρης ανέλαβε μια ιστορική θέση. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

«Η τιμή μεγάλη, η υποχρέωση τεράστια απέναντι στην κληρονομιά μιας ιστορικής εφημερίδας. Ευχαριστώ τη Μαρία και την Ολγα Νικολαΐδου για την ανάληψη της διεύθυνσης της καλύτερης αθλητικής εφημερίδας στην Ελλάδα, το “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ”».

Με το εν λόγω… ποστάρισμα ο «δικός μας» Γιάννης Φιλέρης γνωστοποίησε την ανάληψη της διεύθυνσης της αθλητικής εφημερίδας «Φως των Σπορ», θέση που έμενε κενή εξαιτίας του θανάτου του Θόδωρου Νικολαΐδη.

Πράσινη… η Πέμπτη

Ημέρα Παναθηναϊκού η Πέμπτη, με τρεις live μεταδόσεις για τους φίλους του «τριφυλλιού». Στις 17:15 ξεκινά το Παναθηναϊκός – Πανιώνιος στη Λεωφόρο για τη Super League , στις 19:00 διεξάγεται ο τρίτος και τελευταίος αγώνας της σειράς Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου για τα play offs της Volley League και στις 21:05 το παιχνίδι του «εξάστερου» στο Τελ Αβίβ ενάντια στη Μακάμπι Fοx για την τελευταία αγωνιστική της regular sezon της EuroLeague. Και τα τρία μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports.

Ραδιομαραθώνιος της UNICEF αύριο στην ΕΡΤ

Η Ελληνική Ραδιοφωνία και η UNICEF οργανώνουν τον ετήσιο ολοήμερο Ραδιομαραθώνιο Αγάπης με κεντρικό θέμα «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας», αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου.

Ο Ραδιομαραθώνιος, θα φιλοξενηθεί από τις συχνότητες της ΕΡΑ (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, ΕΡΑσπορ, Kosmos και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς, καθώς επίσης και από τη Φωνή της Ελλάδας για όλο τον κόσμο), ενώ θα συμμετάσχουν και δεκάδες ραδιοφωνικοί σταθμοί απ’ όλη τη χώρα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ