MEDIA

Δείτε την προσφορά Μαρινάκη για τον ΔΟΛ (pic)

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μαρινάκης EUROKINISSI SPORTS

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο της προσφοράς που έκανε τον ΔΟΛ να περάσει από σήμερα σε νέα εποχή, στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. (PHOTO).

Στα χέρια του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη πέρασε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη , καθώς κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά, η οποία ανέρχεται κοντά στα 23 εκατ. ευρώ.

Στις 12:00 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η πλειοδοτική διαδικασία και άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών των διεκδικητών, παρουσία συμβολαιογράφων και της εταιρείας Grant Thornton η οποία έχει οριστεί ως ειδική εκκαθαρίστρια, σε συνεργασία με τη δικηγορική εταιρεία «Ανδρέας Αγγελίδης».

Ο διαγωνισμός αφορούσε συνολικά 211 τίτλους, μεταξύ των οποίων, «Το Βήμα», «ΤΑ ΝΕΑ», τις ιστοσελίδες «in.gr», tanea.gr, Vimagr, τον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», πλήθος περιοδικών, αλλά και ιστορικούς τίτλους όπως «Ταχυδρόμος», «Οικονομικός Ταχυδρόμος», «Εποχές». Πλειοδοτήθηκαν, επίσης, άλλα 143 σήματα ΜΜΕ, η ισχύς των οποίων έχει λήξει.

Αξιο αναφοράς είναι το ψηφιοποιημένο και έντυπο ιστορικό αρχείο του ΔΟΛ, στο οποίο έχει καταγραφεί ολόκληρη η σύγχρονη ελληνική ιστορία από το 1922 και περιλαμβάνει κείμενα σχεδόν του συνόλου του πνευματικού κόσμου της χώρας, αποτελώντας ένα σημαντικό πολιτιστικό κεφάλαιο: τα «Αθηναϊκά Νέα» (1931-1945), το «Βήμα» (1945 – σήμερα), το «Ελεύθερον Βήμα» (1922 – 1944), τον «Οικονομικό Ταχυδρόμο «(1926- 2004) και «Τα Νέα» (1944 – σήμερα). Επιπλέον περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, slides και λοιπά περιοδικά.

Ιδού η προσφορά της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, με το εν λόγω ποσό να τον αναδεικνύει ως υπερθεματιστή του διαγωνισμού.

Δείτε την προσφορά Μαρινάκη για τον ΔΟΛ (pic)

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ