MEDIA

Cosmote TV #NBAvote, «Traction» με Μπουρούση και Race of Champions!

Cosmote TV #NBAvote, «Traction» με Μπουρούση και Race of Champions!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το πού θα δούμε το All Star Game του NBA, σε ποια εκπομπή θα εμφανιστούν παίκτες του «εξάστερου» και ποιος ανέλαβε το δελτίο της ΕΡΤ!

Η Super League συνεχίζεται με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, όλα τα ματς φυσικά από τα κανάλια Novasports. Το Σάββατο στις 15:00 μεταδίδονται το Ηρακλής - Βέροια σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, στις 17:15 το Πανιώνιος - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και στις 19:30 το Ολυμπιακός - Ξάνθη σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.

Την Κυριακή μεταδίδονται στις 15:00 το ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, στις 17:15 τα ΑΕΛ - Πλατανιάς σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και Λεβαδειακός - Ατρόμητος σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και στις 19:30 το Κέρκυρα – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα στις 19:30 με το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

«Traction» με Μπουρούση και Χαραλαμπόπουλο!

Cosmote TV #NBAvote, «Traction» με Μπουρούση και Race of Champions!

Την Κυριακή στις 16:00 στον ΣΚΑΪ το «Traction» ψηλώνει και για αυτό το λόγο, χρειάστηκε τη βοήθεια από δύο διεθνείς μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού. Ο πολύπειρος Γιάννης Μπουρούσης, συναντά τον ταλαντούχο βενιαμίν Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, με κοινό παρονομαστή τη νέα, πολυτελή και τεχνολογικά προηγμένη Mercedes GLC Coupe. Μάλιστα, για να μην τσακωθούν σχετικά με το ποιος θα οδηγήσει πρώτος, βρέθηκε ένας ιδιαίτερα αξιοκρατικός τρόπος, πάντα στο πνεύμα του Traction, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κώστα Στεφανή.

Πότε και πού θα δούμε του All Star Game του NBA;

Ο Γιάννης Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον και επίσημα ο πρώτος Έλληνας που κλήθηκε να αγωνιστεί ως βασικός σε All Star Game του NBA. Ο 22χρονος Έλληνας παίκτης των Μιλγουόκι Μπάκς έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω από τους Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769 ψήφους. Κανένας από τους υπόλοιπους παίκτες της Ανατολής δεν ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ψήφους. Το All Star Game θα διεξαχθεί 18-20 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη και μπορείτε να το δείτε αποκλειστικά στην Cosmote TV, στο κανάλι Cosmote Sport 4HD.

Νέος παρουσιαστής και… Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα είναι ο παρουσιαστής του νέου, ανανεωμένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00, το οποίο θα βγει στον «αέρα» σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με νέα δομή το νέο κεντρικό δελτίο θα εστιάζει στα μεγάλα γεγονότα της επικαιρότητας, διεισδύοντας παράλληλα σε όλες τις προεκτάσεις τους. Με ανανεωμένη αισθητική και με την παρουσία αναγνωρισμένων σχολιαστών (ανάμεσά τους και η Κατερίνα Ακριβοπούλου που δεν εργάζεται πλέον στον Alpha).

Cosmote TV #NBAvote, «Traction» με Μπουρούση και Race of Champions!

Live streaming

Η μάχη της Α1 βόλεϊ Γυναικών έχει ανάψει για τα καλά και το telesport.gr συνεχίζει να μεταδίδει παιχνίδια: το Σάββατο στις 18:00 θα δείξει το Μαρκόπουλο – Ολυμπιακός. Από το δε sportshero.gr μεταδίδεται, επίσης Σάββατο και ίδια ώρα, το ΟΦΝΙ – ΠΑΟΚ για την Α1 χάντμπολ Γυναικών.

Race of Champions 2017 αποκλειστικά στην Cosmote TV

Η διοργάνωση που μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα "ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό" είναι το Race of Champions 2017 και έρχεται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια Cosmote Sport. Το Σαββατοκύριακο 21-22/1 συντονιζόμαστε το με το Cosmote Sport 5HD, ώστε να παρακολουθήσουμε τη συγκλονιστική διοργάνωση που για πρώτη φορά φέτος, θα διεξαχθεί στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα, στο Μαϊάμι.

Cosmote TV #NBAvote, «Traction» με Μπουρούση και Race of Champions!

Οι Peter Solberg (WRC), Sebastian Vettel (Formula 1), David Coulthard (Formula 1), Juan Pablo Montoya (Formula 1), Felipe Massa (Formula 1), Jenson Button (Formula 1), Kyle Busch (ΝASCAR), Travis Pastrana (Rally America) και Scott Speed (Global RallyCross Championship) είναι κάποια από τα ονόματα της 16μελους λίστας των οδηγών που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του υπερπρωταθλητή. Όλοι θα οδηγήσουν τα ίδια αυτοκίνητα, σε παράλληλες διαδρομές, με το κοινό να είναι σε απόσταση αναπνοής από τη δράση και κάθε λάθος να κοστίζει. Το Σάββατο 21/1, στις 22.00 "μεταφερόμαστε" στο Marlins Park του Μαϊάμι, για να παρακολουθήσουμε τη «μάχη» των οδηγών. Την Κυριακή 22/1, στις 19.00, απολαμβάνουμε τον αγώνα των εθνικών ομάδων, με τους οδηγούς να χωρίζονται ανάλογα με την καταγωγή τους.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ