MEDIA

Copa, Euro, Προολυμπιακό!

Copa, Euro, Προολυμπιακό!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις μεταδόσεις από Euro, Copa America, τα φιλικά της Εθνικής και το clasico του μπάσκετ.

Copa America

Απέμειναν οι τρεις προημιτελικοί στο Copa America Centenario των ΗΠΑ. Απόψε προς Σάββατο στις 03:00 παίζουν Περού - Κολομβία και Σάββατο προς Κυριακή στις 02:00 Αργεντινή - Βενεζουέλα και στις 05:00 Μεξικό - Χιλή. Όλα τα ματς live από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Euro 2016, συνέχεια…

Στην ΕΡΤ συνεχίζουν την κάλυψη των αγώνων του Euro και το αθλητικό τμήμα της σηκώνει επάξια μεγάλο βάρος. Σήμερα, Παρασκευή μεταδίδονται (όλα από την ΕΡΤ1) στις 16:00 Ιταλία - Σουηδία σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου, στις 19:00 Τσεχία – Κροατία σε περιγραφή Περικλή Μακρή και στις 22:00 Ισπανία - Τουρκία σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Επονται, αύριο Σάββατο στις 16:00 Βέλγιο - Ιρλανδία σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου, στις 19:00 Ισλανδία - Ουγγαρία σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και στις 22:00 Πορτογαλία - Αυστρία σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου. Την Κυριακή ξεκινά η 3 αγωνιστική, με ματς την ίδια ώρα. Στις 22:00, το λοιπόν, μεταδίδονται το Ελβετία – Γαλλία από την ΕΡΤ1 σε περιγραφή Γιάννη Σαντοριναίου και το Ρουμανία - Αλβανία από ΕΡΤ 2 σε περιγραφή Περικλή Μακρή. Το αυτό και τη Δευτέρα: στις 22:00 Σλοβακία - Αγγλία από την ΕΡΤ1 σε περιγραφή Μίλτου Θεοδοσίου και Ρωσία – Ουαλία από την ΕΡΤ 2 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Τα φιλικά της Εθνικής στην ΕΡΤ
Η Εθνική θα υποδεχτεί την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 18:15 την Τουρκία στο πρώτο και μοναδικό φιλικό παιχνίδι εντός συνόρων, το οποίο θα μεταδοθεί από την δημόσια τηλεόραση. Η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά και αυτό το φιλικό αλλά και το ματς που θα γίνει στην Τουρκία τρεις ημέρες μετά (26/6 στις 14:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Το Προολυμπιακό (και) στον ΟΤΕ

Από τα κανάλια OTE Sport θα μεταδοθούν και τα τρία προολυμπιακά τουρνουά μπάσκετ με έμφαση βέβαια σε αυτό του Τορίνο (4-9 Ιουλίου) στο οποίο παίρνει μέρος η "γαλανόλευκη". Οπως σας είχαμε αναφέρει από τις 8 Μαΐου , το προολυμπιακό τουρνουά που μετέχει η Εθνική θα μεταδοθεί (και) από την ΕΡΤ.

Clasico στον ΟΤΕ TV

Στην Ισπανία, οι τελικοί εξελίχθηκαν σε μια ακόμη περίπτωση clasico”, ε τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να συναντώνται για πέμπτη διαδοχική σεζόν, με φόντο το τρόπαιο του πρωταθλητή. Η εκκίνηση δόθηκε την Τετάρτη με την Μπάρτσα να νικά 100-99, με τις φιναλίστ να παραμένουν στην Βαρκελώνη για το δεύτερο ματς απόψε στις 20:00, live από το ΟΤΕ Sport 4), πριν μεταφερθούν στην Μαδρίτη για το τρίτο (Δευτέρα 20/6, 21:00, OTE Sport 7) και το τέταρτο (Τετάρτη 22/6, 21.30, ΟΤΕ Sport 7) παιχνίδι.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ