MEDIA

Ασφαλιστικά μέτρα από STAR και Alpha για τη διαδικασία των αδειών

Ασφαλιστικά μέτρα από STAR και Alpha για τη διαδικασία των αδειών

Φάκελο με ασφαλιστικά μέτρα θυροκόλλησαν δικηγόροι του STAR και του ALPHA στην είσοδο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Με το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας "περικυκλωμένο" από ισχυρότατες μονάδες της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται η μαραθώνια δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο «κλείδωσαν» .

Η διαδικασία της δημοπράτησης άρχισε το πρωί της Τρίτης μετά την προσέλευση των εκπροσώπων των οκτώ υποψηφίων και αναμένεται να τελειώσει αργά το βράδυ της Τετάρτης ή το ξημέρωμα της Πέμπτης.

Το πρωί της δεύτερης ημέρας της διαδικασίας, το Star που μετέχει στον διαγωνισμό με εκπρόσωπο τον Κάρολο Αλκαλάι, επέδωσε ασφαλιστικά μέτρα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κατά της υποψηφιότητας Καλογρίτσα. Περίπου μία ώρα αργότερα, έφτασε στη ΓΓΕΕ και δεύτερος δικαστικός επιμελητής που θυροκόλλησε ασφαλιστικά μέτρα και από τον Alpha. Το κτήριο πάντως παραμένει ερμητικά κλειστό και ουδείς βγαίνει για να παραλάβει τους φακέλους.

Όλα δείχνουν ότι τα ασφαλιστικά θα εκδικαστούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ