MEDIA

Αρχίζει η νέα μπασκετική σεζόν στον ΟΤΕ TV

Αρχίζει η νέα μπασκετική σεζόν στον ΟΤΕ TV

Από το NBA μέχρι τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και τους εντός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ στην Ελλάδα, η νέα αγωνιστική περίοδος στο μπάσκετ ξεκινά δυναμικά στα κανάλια OTE SPORT του OTE TV.

Οι συνδρομητές των καναλιών OTE SPORT θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τα φετινά "NBA Global Games", στο πλαίσιο των οποίων ομάδες του ΝΒΑ αγωνίζονται εκτός ΗΠΑ και Καναδά. Φέτος, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ταξιδεύει στην Ισπανία, για να αγωνιστεί με τις δυο μεγάλες δυνάμεις της χώρας.

Τη Δευτέρα 3/10, στις 21.30, συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 4HD για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τους δευτεραθλητές στη δυτική περιφέρεια του ΝΒΑ, στην αρχή της ζωής τους χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αναμένεται να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας, ιδίως μετά την τριετή επέκταση συμβολαίου του. Μετά τη "βασίλισσα", η Οκλαχόμα αντιμετωπίζει την Τετάρτη 5/10, στις 21.30, την Μπαρτσελόνα (OTE SPORT 4HD). Οι Χιούστον Ρόκετς και οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς ταξιδεύουν στην Κίνα, για δύο φιλικά προετοιμασίας, την Κυριακή 9/10 και την Τετάρτη 12/10 (14.30, OTE SPORT 4HD).

Αυτή είναι η προθέρμανση πριν την εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 25/10 που αναμένεται συναρπαστική, με όλες τις μετακινήσεις του καλοκαιριού.

Οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ αποκαλύπτονται στον OTE TV

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός, από τις 23/9 και για δυο ημέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, για το 1st International Basketball Tournament, μαζί την φιναλίστ Τουρκίας, Αναντολού Εφές, τον πρωταθλητή Αδριατικής λίγκας, Ερυθρό Αστέρα και την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Εμείς μεταφερόμαστε στο κλειστό γυμναστήριο Heraklion Arena, μέσω του OTE SPORT 4HD και παρακολουθούμε την Παρασκευή 23/9 στις 18.00 το παιχνίδι Αναντολού Εφές-Ισραήλ και στις 20.30 το Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας. Την Κυριακή 25/9 στις 18.00 διεξάγεται ο μικρός τελικός του τουρνουά και στις 20.30 ο τελικός.

Στα της ΑΕΚ, ο ΟΤΕ TV παρουσιάζει το πρώτο "ανοιχτό" φιλικό της ομάδας, στο FIBA Champions League, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη (Τετάρτη 14/9, 19.00, ΟΤΕ SPORT 4HD).

Οι υπερπρωταθλητές Ιταλίας και Ισπανίας στα κανάλια OTE SPORΤ

Η αγωνιστική περίοδος στην Ισπανία αρχίζει με το Supercopa Εndesa στο "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα" της Βιτόρια. Η διοργάνωση αφορά στην οικοδέσποινα Μπασκόνια, την νταμπλούχο Ρεάλ Μαδρίτης, την φιναλίστ του Copa del Rey, Γκραν Κανάρια και την φιναλίστ της Liga Endesa, Μπαρτσελόνα και θα την καλύψει το OTE SPORT 8HD. Την Παρασκευή 23/9, στις 20.00 η Μπασκόνια ανοίγει την αυλαία με την Γκραν Κανάρια και στις 22.30 διεξάγεται το πρώτο Clásico της νέας σεζόν, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα. Το Σάββατο 24/9 στις 19.00 διεξάγεται ο διαγωνισμός τριπόντων και στις 20.00 ο τελικός για την ανάδειξη του φετινού υπερπρωταθλητή.

Την ίδια ημέρα, ξεκινά στην Ιταλία η διοργάνωση Lega Basket Supercoppa, που διεξάγεται στο Mediolanum Forum του Μιλάνου και συμμετέχουν η νταμπλούχος Αρμάνι, η φιναλίστ του κυπέλλου Αβελίνο, η Κρεμόνα που έφτασε έως τα ημιτελικά του εγχώριου κυπέλλου και η Ρέτζιο Εμίλια που έφτασε έως τους τελικούς της λίγκας. Ο πρώτος ημιτελικός αφορά την Αβελίνο και τη Ρέτζιο Εμίλια (19.00), ενώ στις 21.45 οι γηπεδούχοι αναμετρώνται με την Κρεμόνα (OTE SPORT 6ΗD). Οι νικητές διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, την Κυριακή 25/9 στις 19.15.

Η πρεμιέρα της εκπομπής Pick & Roll με τον Βασίλη Σκουντή έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ