MEDIA

Αποκλειστικό: Και Κύπελλο Ισπανίας και δύο Σούπερ Καπ στη Nova!

Αποκλειστικό: Και Κύπελλο Ισπανίας και δύο Σούπερ Καπ στη Nova!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος αποκαλύπτει τις επόμενες, μετά το φετινό Coppa Italia, συμφωνίες των καναλιών Novasports.

Τις προάλλες διαβάσατε από τον Mediaρχη του Sport24.gr για την επιτυχία των καναλιών Novasports να κλείσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Coppa Italia ως το τέλος της σεζόν.

Η στήλη ψάχτηκε, ρώτησε, έμαθε και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις επόμενες κινήσεις από πλευράς Nova που είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν και θα ανακοινωθούν, εφόσον επικυρωθούν οι συμφωνίες, σύντομα.

Πρώτον, τα δικαιώματα του Coppa Italia θα επεκταθούν πέρα από την τρέχουσα σεζόν, ως και την περίοδο 2017-18.

Δεύτερον, τα κανάλια Novasports είναι κοντά στο να αποκτήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης τόσο του φετινού τελικού του Copa del Rey όσο και των επόμενων, ως επίσης τη σεζόν 2017-18. Η συμφωνία αφορά μόνο στους τελικούς του Κυπέλλου Ισπανίας. Για το τι μέλλει γενέσθαι με τα δικαιώματα της υπόλοιπης διοργάνωσης, θα αποσαφηνιστεί προσεχώς…

Τρίτον, είναι κοντά στο να αποκτήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης των Σούπερ Καπ Ιταλίας και Ισπανίας για το 2016, το 2017 και το 2018. Θυμίζω ότι τα ιταλικά Σούπερ Καπ είναι μονά ματς (και διεξάγονται εκτός Ιταλίας όπως Κίνα, Μαρόκο και Ιαπωνία) ενώ τα Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι διπλά ματς.

Αυξάνονται και… πληθύνονται λοιπόν τα ποδοσφαιρικά τηλεοπτικά δικαιώματα. Προφανώς και υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, τόσο από πρωταθλήματα (π.χ. Βέλγιο, Τουρκία, Αργεντινή και Βραζιλία) όπως και σε άλλες διοργανώσεις. Υπάρχει ενδιαφέρον άραγε, τουλάχιστον για φέτος; Ας το δούμε…

FA Cup και League Cup: χθες και απόψε διεξάγονται οι επαναληπτικοί του 3ου γύρου και 29-31 Ιανουαρίου ακολουθεί ο τέταρτος που έχει εμπορικά ματσάκια, από Ντέρμπι Κάουντι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόλτον - Λιντς μέχρι Αρσεναλ - Μπέρνλι, Αστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (αν περάσει απόψε την Εξετερ) - Γουέστ Χαμ. Πέμπτος γύρος και προημιτελικά διεξάγονται 20/2 και 12/3, τα προημιτελικά 23-24/4 και ο τελικός στις 21 του Μάη. Εχει... ψωμί ακόμη.

Για το Λιγκ Καπ, οι επαναληπτικοί ημιτελικοί είναι για τις 26-27/1 (Λίβερπουλ - Στόουκ και Μάντσρστερ Σίτι - Εβερτον). Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Coupe de la Ligue: τα ματς του γαλλικού Λιγκ Καπ, εν αντιθέσει με του Κυπέλλου (που δείχνει ο ΟΤΕ) δεν έχουν εν Ελλάδι κάλυψη. Οι ημιτελικοί διεξάγονται 26-27 Ιανουαρίου: Λιλ - Μπορντό και Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ.

KNVB Beker: το τριήμερο 2-4 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ολλανδίας παρουσία τριών ερασιτεχνικών ομάδων! Αλκμααρ - Χάντενμπεργκ, Ντεν Μπος - VVSB, Ρόντα - Φέγενορντ και PSV Αϊντχόφεν - Ουτρέχτη. Το πρωτάθλημα της Eredivisie καλύπτεται από τη Nova, το Κύπελλο έως ώρας από κανέναν.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ