MEDIA

Αποκάλυψη: Προς εξεύρεση λύσης Nova - Super League!

Αποκάλυψη: Προς εξεύρεση λύσης Nova - Super League!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κόντρα Super League - NOVA.

Διοικητικό συμβούλιο έχουν σήμερα στις 15:30 στη Super League για τις σχέσεις τους με τη Nova, οι οποίες όπως όλα δείχνουν, βαίνουν προς εκτόνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στο να καταλήξουν σε μία φόρμουλα που να ικανοποιεί και τα δυο μέρη ώστε η Nova, να μην ξεκινήσει την παρακράτηση από τις καταβολές του 2016 προς τις ΠΑΕ, τις ρήτρες των 2,8εκ. ευρώ για την 1η και 2η αγωνιστική που προβλέπεται από τη σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση για τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Παράλληλα, να θυμίσουμε ότι για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής καμία ρήτρα δεν έχει επιβληθεί από την Nova.

Η πρόταση αυτή θα παρουσιαστεί στο σημερινό ΔΣ της λίγκας προς έγκριση. Καθοριστικό ρόλο στην εκτόνωση των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, διαδραμάτισε ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ