MEDIA

Αποκάλυψη: προς deal Nova και ΠΑΟΚ!

Αποκάλυψη: προς deal Nova και ΠΑΟΚ!
INTIME SPORTS

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος αναφορικά με το μέλλον του «δικεφάλου» στην κεντρική διαχείριση.

Η κεντρική διαχείριση της Super League έχει περάσει από πολλά στάδια τα τελευταία χρόνια και, εν προκειμένω, τους τελευταίους μήνες. Η… αναταραχή είχε ξεκινήσει προ καιρού, όταν όλες οι ΠΑΕ (πλην δύο) είχαν αποδεχθεί να υπογράψουν πρόωρη ανανέωση της σύμβασης με τη Nova, για το 2017-19. Οι δύο ΠΑΕ ήταν ο Παναθηναϊκός, που εντέλει «μπήκε» αργότερα στην κεντρική διαχείριση, και ο ΠΑΟΚ που τηρεί την ίδια στάση έκτοτε.

Ωστόσο, έκτοτε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Η Nova εδώ και καιρό εξηγεί στον συνεταιρισμό ότι είναι επιβεβλημένο το «κούρεμα» στο συμβόλαιο (και πρότεινε 18% κάτω), οι ΠΑΕ απαντούν μην προχωρώντας σε αναδιάρθρωση ή play offs με τη συμμετοχή του πρωταθλητή και, γενικώς, υπάρχει μια άνευ προηγούμενου πόλωση, ενόψει μάλιστα και της αυριανής συνεδρίασης αλλά και έκτακτης γενικής συνέλευσης στη Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται μέχρι εκείνη την ώρα να έχει επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Nova ώστε ο «δικέφαλος» του Βορρά να ενταχθεί στην κεντρική διαχείριση! Αλλωστε, όπως είχε αναφέρει προ ημερών και στο ρεπορτάζ του ο Νίκος Συριώδης , θα ήταν αδύνατον για έναν φίλο του ΠΑΟΚ να δει την ομάδα του μιας και α) ήταν εκτός κεντρικής διαχείρισης, β) δεν είχε συμφωνήσει με άλλο κανάλι και, γ), δίνει τα επτά πρώτα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Προς ώρας, δεν μιλάμε για συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Nova αλλά για συζητήσεις σε προχωρημένο επίπεδο που βρίσκονται σε καλό δρόμο, για την ένταξη της ΠΑΕ στην κεντρική διαχείριση.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ