MEDIA

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Survivor

Dionysios Angelopoulos, Ioannis Tsilis, Georgios Tziallas, and Ioannis Christou, of Greece, compete in the men's rowing four heat during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Dionysios Angelopoulos, Ioannis Tsilis, Georgios Tziallas, and Ioannis Christou, of Greece, compete in the men's rowing four heat during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 8, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο επιβεβαιώνονται τα ονόματα για το Survivor 2 με τον Γιάννη Τσίλη να τραβάει κουπί για τον Άγιο Δομίνικο.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει το Survivor 2 και οι επιβεβαιώσεις ονομάτων συνεχίζονται. Ο καθ ύλην αρμόδιος Mediαρχης, Νίκος Μποζιονέλος, σας έχει παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες για τα ονόματα που έχουν διασταυρωθεί και θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης.

Το τελευταίο όνομα που ήρθε να προστεθεί στη σχετική λίστα είναι αυτό του Γιάννη Τσίλη, μέλος της εθνικής ομάδας κωπηλασίας με σημαντικές διακρίσεις.

Ο Τσίλης συμμετέχει στην τετρακώπου άνευ έχει αγωνιστεί τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Ρίο και έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα αναμένεται και αυτός σύντομα να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα βρει αρκετούς αθλητές.

Την είδηση έκανε γνωστή το epiruspost.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Survivor 2: Διάσημη αθλήτρια ακύρωσε τη συμμετοχή της
Ποιοι θα λάβουν μέρος στο "Survivor 2018";
Survivor 2: Οι "καυτές" παρουσίες μαζί με τον Καστίγιο στον Άγιο Δομίνικο
Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια στο Survivor 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ