MEDIA

Από Μυτιλήνη έως… Σουζούκα με άρωμα από «House of Cards»!

Από Μυτιλήνη έως… Σουζούκα με άρωμα από «House of Cards»!
NATHANIEL E. BELL PHOTOGRAPHY

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος βρήκε… διπλό πρωτοσέλιδο από αθλητικές, παρουσιάζει τις καλύτερες μεταδόσεις το ΠΣΚΔ από Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και από… Ιαπωνία με Formula 1, απαντά σε (μιντιακές) ερωτήσεις αναγνωστών, πανηγυρίζει για την προβολή του «House of Cards» που θέλει να ξαναδεί και αποθεώνει τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

Μένουμε... Ελλάδα;

Super League, day 5
26/9, 16:00: ΑΕΛ Καλλονή - Παναιτωλικός, Novasports 2 σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη.
26/9, 18:15: Ηρακλής – Skoda Ξάνθη, Novasports 1 σε περιγραφή Δημήτρη Κανελλάκη.
26/9, 20:30: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.
27/9, 16:00: Παναθηναϊκός - Πλατανιάς, Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.
27/9, 18:15: Λεβαδειακός - Αστέρα Τρίπολης, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λυκουρόπουλου.
27/9, 18:15: Πανιώνιος - Πανθρακικός, Novasports 3 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου.
27/9, 20:30: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, Novasports 1 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.
28/9, 19:30: Βέροια - ΑΕΚ, Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Football League
25/9, 18:00: Κέρκυρα - Καλλιθέα, OTE Sport 3 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη.
26/9, 18:00: Λάρισα - Λαμία, OTE Sport 8 σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη.
28/0, 18:00: Εργοτέλης - Χανιά, OTE Sport 3 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα.

Ντερμπάκια, ματσάκια και... αντίπαλοι

Euroweek έρχεται, την Τρίτη με Αρσεναλ - Ολυμπιακός και την Πέμπτη με ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ και Αστέρας Τρίπολης - Σάλκε. Το Λέστερ - Αρσεναλ μεταδίδεται το Σάββατο στις 17:00 από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη, το Αμβούργο - Σάλκε την ίδια ημέρα στις 19:30 από το OTE Sport 3 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά και το Ντόρτμουντ - Ντάρμσταντ την Κυριακή στις 18:30 από το OTE Sport 3 επίσης σε περιγραφή Τσαβδαρά.

Γενικά δεν λείπουν και τα ενδιαφέροντα ευρωπαϊκά παιχνίδια το ΠΣΚΔ, ιδού τα καλύτερα και όλο το πρόγραμμα με ένα κλικ στο Sport24 . Απόψε, στις 22:30 στο Novasports 1 έχει Μορεϊρένσε – Πόρτο σε περιγραφή Ηλία Βλάχου και αύριο στις 18:30 στο Novasports 4 το Ναντ – Παρί Σεν Ζερμέν, στις 21:00 στο Novasports 1 το Μπορντό - Λυών και στις 22:45 στο Novasports 7 το Μποαβίστα – Σπόρτιγκ. Αυτά από τα κανάλια Novasports.

Στον OTE, το Σάββατο στις 14:45 μεταδίδεται το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι από το OTE Sport 1 και στις 16:30 το Μάιντς – Μπάγερν από το OTE Sport 3. Την ίδια ώρα διεξάγεται το Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν (OTE Sport 4), στις 17:00 παίζουν Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας και στις 19:15 Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλαγα (αμφότερα από το OTE Sport 2). Στις 19:30 έχει Νιουκάστλ – Τσέλσι (OTE Sport 1) και το Σαββατόβραδο, στις 21:30 Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης στο OTE Sport 2 και στις 21:45 Νάπολι – Γιουβέντους στο OTE Sport 1. Ελέω Champions & Europa League τα πιο εμπορικά ματς διεξάγονται το Σάββατο.

Εκτακτο… «Derby» απόψε

Στις 22:30 έχει εκτάκτως «Derby» απόψε, στο Μακεδονία TV, με τον Κώστα Χήτα. Στα θέματα η ανάλυση των πρώτων αγωνιστικών της Super League από τον προπονητή Γιάννη Μηχαλίτσο, συζήτηση για τις δηλώσεις Κοντονή περί μηδενικής ανοχής στους παραβάτες του αθλητικού νόμου, το κάλεσμα Σαββίδη στον Μαρινάκη να δουν το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην σουίτα του στην Τούμπα και άλλα πολλά. Στους καλεσμένους ο… ΠαπαΠΑΟΚ, ο Νέτο Γκουερίνο, ο Λάκης Σημαιοφορίδης, Σίμος Λαζαρης και ο ο αστυνομικός εν αποστρατεία Κώστας Τεκερλέκης.

Βάλτε... ξυπνητήρι

...διότι το grand prix της Σουζούκα διεξάγεται χαράματα Κυριακής! Στις 06:30 η εκπομπή "Grand Prix" με τον Αντρέα Παλομπαρίνι στο OTE Sport 7 και στις 07:45 η μετάδοση του μεγάλου αγώνα σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Γιάννη Μάριου Παπαδόπουλου ενώ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση και από τον Alpha, στις 15:00, σε περιγραφή Πάνου Σεϊτανίδη και σχολιασμό Σταμάτη Κατσίμη, Κώστα Μπιτσικώκου. Και... πάμε ρε Φέτελ!

Καμπάνια με Ντρογκμπά

Από Μυτιλήνη έως… Σουζούκα με άρωμα από «House of Cards»!


Είδα, άκουσα, διάβασα

Είδα: ότι "Live Sport" και "Goal News" κυκλοφόρησαν ακριβώς σήμερα με τον ίδιο τίτλο για την ΑΕΚ : "Mea Culpa", κουβέντα που έχουν πει δημόσια μόνο δύο μεγάλοι Ελληνες, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Τραϊανός Δέλλας.

Ακουσα: ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη ΝΔ θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη πόλωση στο… ποδόσφαιρο! Αναμείνατε…

Διάβασα: τα tips που θα σε κάνουν πιο διάσημο στo Instagram, στο neopolis.gr από την Αλεξάνδρα Καϋμένου.

@παντήσεις

-> Ποιος θα μεταδώσει φέτος το ισπανικό Κύπελλο; (e-mail από Lev.geo@): με τα νυν δεδομένα, κανείς.

-> Πότε είναι ο διαγωνισμός για την επόμενη τριετία της Πρέμιερ (e-mail από sanmartean13): σύντομα!

Σε 24''

* Χορηγός φανέλας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Επιμορφωτικού Συλλόγου Νέας Μάκρης (Ε.Σ. ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ) θα είναι στη νέα σεζόν που ξεκινά τον Οκτώβριο το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Αναλυτικά εδώ .

* Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί τη Δευτέρα 28/9 στις 23:20 «Στον Ενικό» και στο Star τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Θα πάρει φωτιά το Twitter...

* Tο «Όλοι μαζί μπορούμε» διοργανώνει τον 2ο αγώνα δρόμου για καλό σκοπό στον Υμηττό την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Συμμετέχουμε ενεργά σε μια γιορτή ανθρώπινης θέλησης και αλληλεγγύης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού).

* New entries στο νέο πρόγραμμα του ΒΗΜΑ FM: Γιώργος Μητσικώστα, Μαργαρίτα Μυτιληναίου και Χρήστος Μαχαίρας.

* Για την παραίτηση του Γιάννη Μυλόπουλου από την προεδρία της ΕΡΤ3 το Δ.Σ. της ΕΡΤ απάντησε ότι, "είναι τουλάχιστον ανορθόδοξο ο πρόεδρος δημόσιου τηλεοπτικού φορέα να συμμετέχει σε τηλεοπτικές συζητήσεις, πολλώ δε μάλλον να πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα δημοψηφίσματος". Ο,τι να' ναι.

Πρεμιέρες στο OTE Cinema 4

Από Μυτιλήνη έως… Σουζούκα με άρωμα από «House of Cards»!


Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας...

Από Μυτιλήνη έως… Σουζούκα με άρωμα από «House of Cards»!


FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


2ο Νick Galis Cup...

...και ο λόγος στον μύθο του ελληνικού μπάσκετ. Ξεκίνημα απόψε στις 21:00 με το Αρης - Ολίμπια Λιουμπλιάνα με μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Την Παρασκευή ξεκινά το 2ο Νick Galis Cup και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος του Άρη θα γεμίσει το γήπεδο την Παρασκευή κα...

Posted by Nick Galis onTuesday, 22 September 2015

Μεγάλη αλήθεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ