MEDIA

Από ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέχρι… Τσέλσι - Γιουνάιτεντ

Από ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μέχρι… Τσέλσι - Γιουνάιτεντ

ΠΣΚΔ των ντέρμπι στο σε ποδόσφαιρο, Κυριακή Κυπέλλου στο μπάσκετ, νεότερα για live streaming και σνούκερ! Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Δεν λείπουν οι σπουδαίες αναμετρήσεις και τούτο το 4ήμερο, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Και τα ντέρμπι, βεβαίως βεβαίως. Για να δείτε όλα, κλικ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα by Sport24.gr .

Αρχή με Σάββατο… Στην Bundesliga, δεσπόζει φυσικά το «Klassiker», όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί και είναι, όντως, των τελευταίων ετών, το μεγαλύτερο ντέρμπι στη χώρα: Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου. Διεξάγεται το Σάββατο στις 19:30 με μετάδοση από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή του Αλκη Τσαβδαρά.

Ντέρμπι και στην Ιταλία, όπου όλα έχουν κάποιο… όνομα (πλην του Μίλαν – Γιουβέντους). Όλα… della κάτι, έτσι και τούτη την αγωνιστική έχουμε Derby della Lanterna, ήτοι Τζένοα – Σαμπντόρια το Σαββατόβραδο στις 21:45 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι. Ντέρμπι, αντιθέτως, στην Primera δεν έχει, δεν είναι κακό ματσάκι πάντως το Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο στις 17:15 (Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη).

Πιο… δραστήρια η Κυριακή, με καλύτερο ντέρμπι αυτό των «δικεφάλων» βεβαίως βεβαίως, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 19:30 στο ΟΑΚA, live φυσικά από τη Nova στις 19:30 μέσω του Novasports1HD, του NovaGO και του Novasports.gr. Η pre game εκπομπή θα αρχίσει στις 16:00, στο πλαίσιο της εκπομπής «Ωρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή και καλεσμένο τον Γιάσμινκο Βέλιτς ενώ το ματς θα περιγράψει η Ηλίας Βλάχος.

Νωρίτερα όμως έχει ντερμπάρες στην Premier League, αμφότερες από το Cosmote Sport 1: στις 16:15 Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και στις 18:30 Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.

Και Ligue 1 στο μενού, Σεντ Ετιέν – Λιόν από το Novasports 2 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη.

Η Κυριακή των ημιτελικών…

Basket League δεν έχει τούτο το Weekend καθότι την Κυριακή διεξάγονται οι δυο ημιτελικοί του κυπέλλου, αμφότεροι με μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Στις 16:00 το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή Δημήτρη Χατζηγεωργίου και στις 18:30 Αρης – Ολυμπιακός σε περιγραφή Γιώργου Τραπεζανίδη.

Και πάλι μεταδόσεις μόνο στο ert.gr

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει ξανά, αποκλειστικά διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα της αλλά και στο Facebook Live, αγώνες από τα πρωταθλήματα Πόλο Α1 Ανδρών, Handball Premier και της Football League το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο στις 15:00 θα δείξει τον αγώνα πόλο ΠΑΟΚ – Εθνικός, στις 18:00 τον αγώνα χάντμπολ Ολυμπιακός – ΓΑΣ Καματερού και την Κυριακή στις 15:00, τον αγώνα Καλλιθέα – Παναχαϊκή απευθείας από το Δημοτικό Γήπεδο Καλλιθέας, στο για τη Football League.

Τι άλλο δείχνει η ΕΡΤ;

Aπόλλων Πόντου - Σπάρτη (Σάββατο, 15:00) και Τρίκαλα - Αρης (Κυριακή, 15:00) οι μεταδόσεις της ΕΡΤ3 για την Football League της 2ης αγωνιστικής. Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Σάββατο, 15:00) και Παναχαϊκή - ΠΑΟΚ (Δευτέρα, 18:00) θα είναι οι μεταδόσεις της ΕΡΤ2 για την 2η αγωνιστική της Volley League. Το Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ θα ανοίξει την 5η αγωνιστική της Handball Premier και θα μεταδοθεί σήμερα από την ΕΡΤ2. To ντέρμπι Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη στο πόλο Ανδρών θα καλυφθεί live σήμερα από την ΕΡΤ2.

To Shanghai Masters στο Eurosport

Το Eurosport ήρθε σε συμφωνία με την World Snooker για την κάλυψη του επερχόμενου Shanghai Masters. Το τουρνουά προστέθηκε πρόσφατα στο καλεντάρι και η World Snooker με το Eurosport συμφώνησαν για την προβολή του.

Το Shanghai Masters του 2017 θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Νοεμβρίου στο Shanghai Indoor Stadium και θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι σταρ του παιχνιδιού, όπως ο Ronnie O’Sullivan, ο John Higgins, ο Mark Selby, ο Judd Trump και ο κάτoχος του τίτλου, Ding Junhui. Το τουρνουά, που γίνεται υπό την αιγίδα της Shanghai Juss Sports, διεξάγεται από το 2007, όμως φέτος θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στην τελική φάση 64 παίκτες, ενώ το χρηματικό έπαθλο ξεπερνά τις 785.000 ευρώ (700.000 λίρες).

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ