MEDIA

Ανανέωσαν Cosmote TV και ΚΑΕ ΑΕΚ έως το 2021

Ανανέωσαν Cosmote TV και ΚΑΕ ΑΕΚ έως το 2021

Οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Stoiximan.gr Basket League αποκλειστικά στα κανάλια Cosmote Sport. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η Cosmote TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ ανανέωσαν έως το 2021τη συμφωνία τους για την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, για την κανονική περίοδο και τα play offs της Stoiximan.gr Basket League. Τις επόμενες τρεις αγωνιστικές περιόδους, όλοι οι εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ θα μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια Cosmote Sport.

"Ο ιστορικός σύλλογος της μπασκετικής ΑΕΚ, συνεχίζει τη σημαντική του πορεία στην τηλεοπτική στέγη της Cosmote TV, με την ποιοτική κάλυψη των καναλιών Cosmote SPORT και της δημοσιογραφικής μας ομάδας. Μαζί με τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την Stoiximan.gr Basket League, αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί, η Cosmote TV προσφέρει κορυφαίο μπασκετικό θέαμα, το οποίο οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν live ή μέσα από τις on demand μας υπηρεσίες, όπως και όποτε το επιθυμούν", δήλωσε ο Executive Director της Cosmote TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

"H επιστροφή και η αναγεννησιακή διαδρομή της «Βασίλισσας» προς τους τίτλους συνέπεσε με μια συνεργασία υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Για άλλα τρία (3) χρόνια η κοινή πορεία μας με την COSMOTETV δημιουργεί την πεποίθηση, ότι θα συνεχίσουμε σταθερά προς την κατεύθυνση των διακρίσεων, με υπέρτατο στόχο τις κορυφές, βασική προϋπόθεση της Διοίκησής μας. Αυτό επιβάλλει το ένδοξο παρελθόν, το επιτυχημένο παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον μας. Απολαμβάνουμε αυτή τη συνεργασία και ελπίζουμε και οι οπαδοί μας στους δέκτες τους, αφού η ποιότητα και η εγκυρότητα είναι αδιαμφισβήτητα", δήλωσε ο πρόεδρος της ΑΕK, Mάκης Αγγελόπουλος.

Την κάλυψη των αγώνων, αναλαμβάνει η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport, με επικεφαλής τον Βασίλη Σκουντή. Παράλληλα, η εκπομπή "Pick n’ roll", θα προσφέρει κάθε Τρίτη βράδυ, στο Cosmote Sport 4HD, πλούσιο ρεπορτάζ και ενημέρωση.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ