MEDIA

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες

Ο Mediaρχης του Sport24.gr Νίκος Μποζιονέλος επιβεβαιώθηκε για Κύπελλο Ελλάδος και Nova, θυμάται την… επέτειο της πρώτης μετάδοσης της Filmnet, εξηγεί τα περί «Γαύρου» και αποθεώνει τις Λάουρα Βοντόρα και Χριστίνα Μουστάκα…

Εχει μπαλίτσα αύριο, Σάββατο γαρ, αλλά τα μεγάλα ματς είναι την Κυριακή (αύριο θα υπάρξει άρθρο με πλήρη ανάλυση για την κάλυψή τους). Από τους αυριανούς αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Super League, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στα Πηγάδια, για να αγωνιστεί κόντρα στην Skoda Ξάνθη με μετάδοση από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη, στις 20:30. Νωρίτερα στις 16:00 ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό (Novasports 2 σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου) και στις 18:15 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο (Novasports 1 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη).

Εν όψει του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, καλεσμένοι στην εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα", πριν την έναρξη του αγώνα, θα είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Ορφανός και Γιώργος Αμανατίδης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας στις 22:30 καλεσμένος στο "Παίζουμε Ελλάδα" θα είναι ο προπονητής Γιάννης Μαντζουράκης.

Από το Filmnet στα Novasports!

Σαν σήμερα στις 2 Οκτωβρίου 1994, πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη μετάδοση αθλητικού γεγονότος από τη συνδρομητική τηλεόραση του Filmnet. Ήταν ο αγώνας Ηρακλής - ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής. Από εκείνη τη σημαδιακή ημέρα για την ελληνική τηλεόραση, πέρασαν 21 ολόκληρα χρόνια.

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες

Tο Filmnet άνοιξε το δρόμο, για να ακολουθήσει στις 12 Αυγούστου 1996, το SuperSport, το πρώτο αμιγώς αθλητικό κανάλι της χώρας, αφήνοντας τη σφραγίδα του στις αθλητικές μεταδόσεις. Το σημείο σταθμός όμως, που άλλαξε εντελώς τον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας, ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 1999, όταν ξεκίνησε η δοκιμαστική προβολή της Nova, της πρώτης συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, με τη διάθεση πολλών αθλητικών καναλιών για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες μεταδόσεων! Το 2008, τα κανάλια SuperSport, μετονομάστηκαν σε κανάλια Novasports

Το ντέρμπι «αιωνίων» στη Nova

Από προχθές ανέφερα ότι κλείνει στη Nova το ματς του ΣΕΦ αλλά και όλο του Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ και επιβεβαιώθηκε και επίσημα από το συνδρομητικό. Από τα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Άρης-ΑΕΚ ,ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο και Φάρος Κερατσινίου – Κηφισιά θα μεταδοθούν σίγουρα τα δύο πρώτα (7 και 8 Οκτωβρίου). Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/12 και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21/2/2016.

Περί «Γαύρου»…

Τις προάλλες η στήλη αναφέρθηκε εκτενώς και αποκλειστικώς (σ.σ. βάζουμε και καμιά πηγή, κύριοι συνάδελφοι, όχι μόνο clopy paste) στις εξελίξεις στην εφημερίδα «Γαύρος» . Αυτό που… έλειπε και είχα αφήσει ως εκκρεμότητα ήταν το όνομα του μιντιακού ομίλου: πρόκειται για τον όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη («Παραπολιτικά», «Επένδυση», «Στο Καρφί», «Freddo», Παραπολιτικά FM κλπ.). Πάντως δεν έχει κοπάσει ακόμη η κουβέντα για το μέλλον του εντύπου κι αν συνεχιστεί με αυτή τη μορφή ή διαφοροποιηθεί…

Πρεμιέρα «Kick Off»

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες
INTIMESPORTS

Μεθαύριο, Κυριακή κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ με τον τίτλο «Kick Off», στις 21:40 και διαδεχόμενη το «ΣΚΑΪ Goal». Οι Αντώνης Πανούτσος και Κώστας Βαϊμάκης, μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη, θα παρουσιάζουν την αθλητική επικαιρότητα με άποψη και με χιούμορ. Στην ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων θα είναι ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Δεν πάμε καλά

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο Πέτρος Κορμικιάρης «δεν φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου και σε καμία περίπτωση η ΓΓΕ Επικοινωνίας δεν έχει σχέση με τις απόψεις που δημοσιεύει, τις οποίες και καταδικάζει». Ο Κορμικιάρης εξαπέλυσε ανήθικη επίθεση στην μητέρα του Παύλου Φύσσα, μέσω Twitter.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας (part 1)

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες
INTIME SPORTS

«Ήταν φανταστικά στην Τούμπα. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει στα γερμανικά γήπεδα. Όπως ωραία ήταν και η Θεσσαλονίκη, αλλά και ο καιρός της Ελλάδας»: τάδε έφη Λάουρα Βοντόρα, η Γερμανίδα δημοσιογράφος ( σας είχα προϊδεάσει σχετικά ) μιλώντας σε εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη για την παραμονή της στη χώρα με αφορμή το ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ. Εύγε και να μας ξανάρθεις.

Η (μιντιακή) λατρεία της ημέρας (και part 2 σήμερις)

Αναμνήσεις Filmnet, Κύπελλο στη Nova και… λατρείες

Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευής, ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 έχει ένα νέο πρωινό απολαυστικό τρίδυμο: τον Βασίλη Δρυμούση, τον Στάθη Χριστοφορίδη και νέα παρτενέρ, μετά την αποχώρηση της Ελένης Καρποντίνη: τη Χριστίνα Μουστάκα που θαυμάσαμε στους «Ράδιο Αρβύλα».

Ακούστε την εκπομπή του Mediaρχη από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 10:00 με 11:00 το πρωί στο Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ