MEDIA

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για την απόλυση Σπυρόπουλου

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ για την απόλυση Σπυρόπουλου

Την αντίδραση του για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV εξέφρασε ο ΠΣΑΤ μέσω ανακοίνωσης του.

Η διοίκηση του ΟΤΕ TV ενημέρωσε την Παρασκευή (11/9) τον Αλέξη Σπυρόπουλο ότι παύει να υφίσταται η μεταξύ τους συνεργασία, γεγονός που έφερε την αντίδραση του ΠΣΑΤ, που μέσω ανακοίνωσης του καλεί το συνδρομητικό κανάλι να δώσει εξηγήσεις και να ανακαλέσει την συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας.

Επιπλέον αυτού, η απόλυση του συναδέλφου, συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχαν συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ