MEDIA

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, παραθέτει αναγνωσιμότητες των sites, τα ντέρμπι του… ΠΣΚΔ, το παρασκήνιο με Bundesliga και Football League και τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στα media.

Δημοσιεύτηκαν από την Ενωση Εκδοτών Διαδικτύου οι αναγνωσιμότητες Σεπτεμβρίου των αναγνωρισμένες και πιστοποιημένων (από τον διεθνή οργανισμό auditing, OJD) sites . Πρώτο αθλητικό site και δεύτερος ιστότοπος πανελλαδικά παραμένει το Sport24.gr με 4.082.826 unique visitors και 67.261.167 pageviews ενώ στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται άλλα δύο sites της 24Media: το News247.gr με 3.415.895 και 33.279.289 και το Huffingtonpost.gr με 2.328.454 και 13.005.347 αντίστοιχα.

Η ανοδική πορεία του Sport24 Radio 103,3 συνεχίζεται

Πέρασαν περίπου 20 μήνες από τη στιγμή που ο Sport24 Radio 103,3 εντάχθηκε υπό την ομπρέλα της 24MEDIA, του μεγαλύτερου –και διαρκώς αναπτυσσόμενου δικτύου Digital Media & Technology οργανισμού στην Ελλάδα. Τις τελευταίες 4 εβδομάδες (12/09 – 9/10/2016) οι μετρήσεις φέρνουν τον σταθμό πάνω από το 4% για πρώτη φορά από την ημέρα που λανσαρίστηκε: συγκεκριμένα στο 4,1% επί του πληθυσμού (ηλικία 13-70). Ένας αριθμός που προέκυψε νομοτελειακά: στο ξεκίνημα του τον Ιανουάριο του 2015 ο σταθμός είχε μέση ημερήσια ακροαματικότητα 2,3% και πέρυσι τέτοιον καιρό, τον Σεπτέμβριο του 2015, ήταν στο 2,7% κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός του μεγαλύτερου αθλητικού brand έχει πραγματοποιήσει αύξηση 78% από το ξεκίνημα του! Αναλυτικά το πώς ο Sport24 Radio 103,3, αλλάζει τις ραδιοφωνικές αθλητικές συνήθειες των ακροατών!

"GONE IN 60 secs"

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Πατάει το… γκάζι στο διαδίκτυο η Αριάδνη Γερασιμίδου. Στο κανάλι της στο YouTube προβάλει συχνά mini ερασιτεχνικά επεισόδια με τίτλο «GONE IN 60 sec» με χιούμορ και θέμα γύρω από το αυτοκίνητο (και όχι!), διάρκειας όχι πολύ παραπάνω από 60 δευτερόλεπτα.

Εχει πολλά ντέρμπι!

Για το τι… παίζει εν Ελλάδι, αγωνιστικά και τηλεοπτικά στα κανάλια Novasports, τα διαβάσατε αγωνιστικά χθες ( με Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τη Super League, Αρης – ΠΑΟΚ για τη Stoiximan.gr Basket League και πρεμιέρα στη Volley League ). Στην Ευρώπη κυριαρχούν πολύ μεγάλα ντέρμπι το… ΠΣΚΔ (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεω ν). Τι ξεχωρίσαμε;

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Το Σάββατο έχει Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (17:15, OTE Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα) και Μίλαν – Γιουβέντους (21:45, OTE Sport 1 σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι). Την Κυριακή διεξάγονται Θέλτα – Ντεπορτίβο λα Κορούνια (13:00, OTE Sport 2 σε περιγραφή Αποστόλη Πάνου), Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης (17:15, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη), Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00, OTE Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (21:45, Novasports 2 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου).

Διαδικτυακά, μέσω του εξαιρετικού live streaming του Stoiximan.gr , μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο ακόμη ντέρμπι: την Κυριακή στις 15:30 το Κλαμπ Μπριζ – Αντερλεχτ και την ίδια ώρα το Φέγενορντ – Αγιαξ!

Τι γίνεται με τη Football League;

Κόντρα σε φήμες, διαδόσεις και άλλα συναφή, η στήλη εδώ και καιρό σας είχε ενημερώσει (και από εδώ αλλά και από το ραδιόφωνο) ότι δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Football League μετά τη λήξη του συμβολαίου με τον OTE TV. Εξ ου και η νέα αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μάλιστα από κανάλι υπήρξε προσέγγιση από πλευράς Football League για τη μετάδοση, και η απάντηση του καναλιού ήταν θετική, αλλά χωρίς χρήματα και ό,τι διαφημίσεις έφερνε (η Football League), θα έπαιρνε και τα έσοδα! Αρα;

Κλείνει η Bundesliga

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε (στον σχετικό διαγωνισμό) το συμβόλαιο για τα εν Ελλάδι τηλεοπτικά δικαιώματα της Bundesliga για τις σεζόν 2017-19. Σύντομα αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις…

Το 13… του Μένιου!

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Ο παραγωγός του Sport24 Radio 103,3, Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσίασε πρόσφατα το βιβλίο του «Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι». Πρόκειται για το δέκατο τρίτο βιβλίο του (!) και η δεύτερη συνεργασία του με τις Εκδόσεις Ψυχογιός ενώ ο ίδιος παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται. Καλοτάξιδο!

«Sports Live» στο Action 24

Ολοένα και καλύτερη είναι η καθημερινή αθλητική εκπομπή (στις 20:00) «Sports Live» του Action 24 με τον Αντώνη Κατσαρό, καλύπτοντας όλη την επικαιρότητα ενώ γύρω στις 20:15 σχολιάζει με τον δικό του τρόπο τις εξελίξεις ο Δημοσθένης Καρμοίρης. Ο οποίος μάλιστα θα πάρει θέση με καθημερινή εκπομπή και πίσω από τα μικρόφωνα του ανανεωμένου ραδιοφωνικού σταθμού ActionFM 104,6.

Formula 1 στην ΕΡΤ

To πρωτάθλημα της Formula 1 μεταφέρεται στις ΗΠΑ και στην πίστα του Όστιν στο Τέξας για τον 18ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Red Bull και Ferrari θα είναι και πάλι εκεί για να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε πιθανό στραβοπάτημα της παντοδύναμης Mercedes. Το grand prix των ΗΠΑ αρχίζει στις 22:00 ώρα Ελλάδας (14:00 τοπική ώρα), την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 21:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Μάριος Ξανθάκος, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Αναβάσεων και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ. Το grand prix, όπως και τα δοκιμαστικά και οι κατατακτήριες, μεταδίδονται και από τον OTE TV.

Το… σπίτι των χειμερινών αθλημάτων

Για τους επόμενους 6 μήνες το Eurosport θα είναι ο αγαπημένος προορισμός όλων των φιλάθλων των Χειμερινών Σπορ. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν περισσότερες από 800 ώρες ζωντανών και μαγνητοσκοπημένων μεταδόσεων, αλλά και στιγμιότυπων σε Eurosport 1 και Eurosport 2 ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ζόλντεν της Αυστρίας με Αλπικό Σκι, εξειδικευμένη ανάλυση από κορυφαίους αθλητές Παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι οι Tina Maze, Michael Greis and Adam Malysz και 11 Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε όλα τα κορυφαία χειμερινά σπορ.

Αρωμα γυναίκας…

στην Alter Ego, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος, όπως αναμενόταν, της εταιρείας του νέου τηλεοπτικού φορέα (που έχουμε αναφέρει ότι πιθανότατα θα ονομάζεται «One») είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αντιπρόεδρος ο Γιάννης Βρέντζος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας και ουσιαστικά ο άνθρωπος που θα «τρέχει» τον νέο σταθμό, Φωτεινή Υψηλάντη.

Αναγνώσεις, ερτζιανά, ντερμπάρες, φήμες και… άρωμα γυναίκας!

Συνάμα, η Ιωάννα Λίλη αποχώρησε από το Μακεδονία TV και την εκπομπή «Όλα Καλά». Θα τη διαδεχθεί στην εκπομπή, που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 25/10, η Νικολέττα Ράλλη. Φημολογείται ότι η Λίλη οδεύει για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη…

Euro 2016 στα κορυφαία (εν Ελλάδι!) προγράμματα τη σεζόν

Η εταιρεία μετρήσεων τηλεθέασης Nielsen παρουσίαση την έρευνα γα για την τηλεθέαση της σεζόν 2015-16 στην Ελλάδα και υπ’ αριθμόν ένα τηλεοπτική εκπομπή για δεύτερη σεζόν στη σειρά ήταν το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Alpha. Στη δεύτερη θέση δε, βρέθηκε ο τελικός του Euro 2016 ανάμεσα στην Πορτογαλία και στη Γαλλία που μετέδωσε η ΕΡΤ και στην τρίτη θέση βρέθηκε η απονομή του τροπαίου, την ίδια βραδιά! στην Πορτογαλία. Την πεντάδα έκλεισαν το «Πάμε πακέτο» της 16ης Φεβρουαρίου 2016 και το «Your face sounds familiar» της 3ης Απριλίου 2016.

Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ ο Τέλλογλου

Στο δυναμικό της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ επέστρεψε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου, έπειτα από ένα μικρό πέρασμα που έκανε από το STAR. Μάλιστα, θα πλαισιώσει τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα στην εκπομπή «Ιστορίες.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ