MEDIA

Αναδρομή στον θρίαμβο της ΑΕΚ του 1968 κάνει το "Pick N’ Roll"

Αναδρομή στον θρίαμβο της ΑΕΚ του 1968 κάνει το "Pick N’ Roll"

Το Pick N Roll της Τρίτης (16/1, 19.30), μεταφέρει τους συνδρομητές της COSMOTE TV, στον Απρίλη του 1968, όταν η ΑΕΚ επικράτησε απέναντι στη Σλάβια Πράγας της Τσεχοσλοβακίας με 89-82 στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το Pick N Roll της Τρίτης 16/1 (COSMOTE SPORT 4HD, 19.30), μεταφέρει τους συνδρομητές της COSMOTE TV, στον Απρίλη του 1968, όταν η ΑΕΚ επικράτησε απέναντι στη Σλάβια Πράγας της Τσεχοσλοβακίας με 89-82 στο Παναθηναϊκό Στάδιο και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης.

Καλεσμένοι του Βασίλη Σκουντή στο στούντιο της εκπομπής θα είναι ο παλαίμαχος διεθνής πλέι μέικερ, μέλος της ΑΕΚ του 1968 και διαπρεπής διαβητολόγος Χρήστος Ζούπας, αλλά και ο ηθοποιός - παρουσιαστής Γιώργος Μητσικώστας, οι οποίοι θα μιλήσουν για τον θρίαμβο της «Ένωσης» στις 4/4 του 1968, μπροστά σε 80.000 θεατές.

Μέσα από το Pick N Roll, θα παρακολουθήσουμε ακόμα όλο το ρεπορτάζ από την avant premiere της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη «1968», αφιερωμένη στη χρυσή σελίδα της μπασκετικής ΑΕΚ.

Στο πρόγραμμα της εκπομπής ανήκει και όλο το παρασκήνιο της νίκης του Παναθηναικού Superfoods στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά και η ανάλυση με την βοήθεια γραφικών των σημείων-κλειδιών της επικράτησης των «πρασίνων», από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Όπως κάθε εβδομάδα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης θα μας παρουσιάσει τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και όλα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο ΝΒΑ.

Όλα αυτά την Τρίτη 16/1 στο Pick N Roll με τον Βασίλη Σκουντή (COSMOTE SPORT 4HD, 19.30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ