MEDIA

Αλλαξε τιμή η "Live Sport", Καντονά... all week στην ΕΡΤ

Αλλαξε τιμή η "Live Sport", Καντονά... all week στην ΕΡΤ

Νέα αλλαγή τιμής για αθλητική εφημερίδα, πότε θα προβάλλει η ΕΡΤ τα ντοκιμαντέρ του Καντονά, τι συμφωνία πέτυχε το Eurosport. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τρία 24ωρα μετά την αλλαγή τιμής της "Sportday" ( η στήλη είχε αναφερθεί σχετικά ) και της μείωσής της από 1.30 σε 90 λεπτά του ευρώ, έλαβε χώρα άλλη μια αλλαγή στον αθλητικό Τύπο: από σήμερα η "Live Sport" ανέβηκε από το 1 ευρώ στο 1.20.

Εχει ενδιαφέρον η... μάχη των πωλήσεων στον αθλητικό Τύπο πλέον με τη "Sportday" στα 90 λεπτά, την "Goal News" στο 1 ευρώ και τη "Live Sport" στο 1.20. Οι υπόλοιπες είναι στο 1.30 ευρώ πλην της "Πράσινης" που είναι στο 1.50.

Το τελευταίο δημοσιευμένο πανελλαδικό δελτίο πωλήσεων είναι της Τετάρτης (της Πέμπτης και της Παρασκευής θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα) και το "Φως" παρέμενε πρώτο με 5.660 φύλλα, η "Sportday " (πρώτη ημέρα με 90 λεπτά) πέρασε δεύτερη με 5.370 και ακολούθησαν "Goal News" με 4.740 φύλλα, "Live Sport" με 4.600, "Πρωταθλητής" με 3.010, "Γαύρος" με 2.790, "Ωρα των Σπορ" με 2.500, "Πράσινη" με 1.590 και "Γάτα" με 700 φύλλα. Στο σύνολο οι αθλητικές πούλησαν πανελλαδικά 30.960 φύλλα και, ετησίως, το καλοκαίρι πάντα έχουν άνοδο σε πωλήσεις, ειδικά τέλη Ιουλίου και Αύγουστο. Για να δούμε...

Στο Eurosport η εθνικής ράγκμπι της Γαλλίας

Οι αγώνες της εθνικής ομάδας της Γαλλίας το ερχόμενο φθινόπωρο θα προβληθούν από την πλατφόρμα του Eurosport, του Νο1 αθλητικού δικτύου στην Ευρώπη, μετά τη συμφωνία για τα αποκλειστικά παγκόσμια τηλεοπτικά δικαιώματα της Γαλλικής ομοσπονδίας ράγκμπι (FFR). Η συμφωνία προβλέπει ότι το Eurosport θα μπορεί να διαχειρίζεται τα δικαιώματα παγκοσμίως, ενώ θα δείχνει τους αγώνες στην Ευρώπη και στην Ασία μέσω του Discovery Group. Η συμφωνία καλύπτει τους 3 αγώνες που θα δίνει η Γαλλίς κάθε φθινοπωρινή σεζόν για τα επόμενα 5 χρόνια. Ξεκινά δηλαδή φέτος, τη σεζόν 2016-17 και φτάνει μέχρι τη σεζόν 2020-21. Επιπλέον προσφέρει τη σειρά των αγώνων σε όλους του φίλους του ράγκμπι στην Ευρώπη, μέσω του Eurosport και του Eurosport Player, την κορυφαία αθλητική πλατφόρμα πολυμέσων live και on-demand, ενώ οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι στην Ασία μέσω της Setanta Asia, το κορυφαίο Πανασιατικό δίκτυο ράγμπι, αλλά και του Rugby Pass, την ψηφιακή πλατφόρμα που φτάνει σε όλους τους παθιασμένους φίλους του ράγκμπι σε 23 σημαντικές αγόρες της Ασίας.

Ολη την εβδομάδα... ντέρμπι και Καντονά στην ΕΡΤ

Από χθες η στήλη σας ενημέρωσε ότι σήμερα στις 16:00 στην ΕΡΤ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός . Ολη την εβδομάδα όμως θα προβληθούν τα επεισόδια της εν λόγω σειράς " Looking for..." από τη δημόσια τηλεόραση, ως και την Παρασκευή 10 Ιουνίου (μετά το πρόγραμμα... σφίγγει, ελέω Euro). Ο Καντονά γυρίζει πίσω στο χρόνο για να φωτίσει το θρύλο των πιο σπουδαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων στον κόσμο, σε μια σειρά ντοκιμαντέρ με επτά προορισμούς: Αθήνα, Βαρκελώνη, Μπουένος Άιρες, Κωνσταντινούπολη, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Ρίο. Συνοπτικά θα προβληθούν:

Σήμερα, Σάββατο στις 16:00: «Αναζητώντας την… Αθήνα». Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό αντανακλά την κατάσταση στην Αθήνα. Ο Ερίκ Καντονά γυρίζει πίσω στο χρόνο για να φωτίσει αυτούς τους θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κυριακή 5/6 στις 16:00: «Αναζητώντας τη … Βαρκελώνη». Για περισσότερο από έναν αιώνα, δύο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι μάχονται: η Μπαρτσελόνα και η Εσπανιόλ. Αυτός ο ανταγωνισμός εκφράζει όλες τις εντάσεις της ιστορίας της Καταλονίας. Ο Ερίκ Καντονά μάς ταξιδεύει στην ιστορία των δύο αντιμαχόμενων ταυτοτήτων.

Δευτέρα 6/6 στις 19:30: «Αναζητώντας το… Μπουένος Άιρες». Υπάρχει άλλη χώρα με τέτοιο πάθος για το ποδόσφαιρο; Ο Ερίκ Καντονά ταξιδεύει στο Μπουένος Άιρες, όπου οι δύο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μοιράζονται λαμπρή ιστορία και μυθικούς παίκτες - από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στον Αλφρέντο Ντι Στέφανο και τον Έντσο Φραντσέσκολι. Ο Ερίκ Καντονά γυρίζει πίσω στο χρόνο για να φωτίσει αυτούς τους μυθικούς συλλόγους.

Τρίτη 7/6 στις 19:30: «Αναζητώντας την… Κωνσταντινούπολη». Ο Έρικ Καντονά είναι στην Κωνσταντινούπολη, πολιτιστική και οικονομική πρωτεύουσα της Τουρκίας, όπου δύο ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ανταγωνίζονται για πάνω από έναν αιώνα. Η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε. Από τη δημιουργία τους, μέσα από τα ερείπια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αυτοί οι δύο σύλλογοι αντικατοπτρίζουν δύο διαφορετικές όψεις της ταυτότητας της Κωνσταντινούπολης.

Τετάρτη 8/6 στις 19:30: «Αναζητώντας το… Μάντσεστερ». Ο Ερίκ Καντονά στο Μάντσεστερ. Συναντά δύο αντίπαλες ομάδες οπαδών, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ολόκληρη η πόλη ετοιμάζεται για το επόμενο ντέρμπι. Περνώντας η μέρα, ανεβαίνει η ένταση. Στην παμπ, στους δρόμους, στο στάδιο, κοντά σε συναυλιακό χώρο, ο Ερίκ ρωτάει τους οπαδούς και αφήνει τις αναμνήσεις να μιλήσουν. Πέρα και από το πάθος για το σύλλογο, σιγά-σιγά αναδύεται η ιστορία της πόλης, τα πολιτιστικά της κινήματα και οι άνθρωποί της που παλεύουν με την οικονομική ζωή, η οποία επίσης χτίζει την ιστορία των συλλόγων.

Πέμπτη 9/6 στις 19:30: «Αναζητώντας το… Μιλάνο». Στο Μιλάνο -βιομηχανική, οικονομική και πρωτεύουσα της μόδας της Ιταλίας- δύο σύλλογοι μάχονται για πάνω από έναν αιώνα: οι Ροσονέρι (Μίλαν) εναντίον των Νερατζούρι (Ίντερ). Μέσα από τον ποδοσφαιρικό φακό, ανακαλύπτουμε το Μιλάνο με τον Ερίκ Καντονά.

Παρασκευή 10/6 στις 18:30: «Αναζητώντας το… Ρίο». Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τέσσερις ποδοσφαιρικοί σύλλογοι μοιράζονται τις καρδιές των Βραζιλιάνων. Φλαμέγκο, Φλουμινένσε, Βάσκο ντα Γκάμα και Μποταφόγκο: για πάνω από έναν αιώνα, αυτοί οι τέσσερις μυθικοί σύλλογοι παλεύουν και «κομματιάζουν» ο ένας τον άλλο σε διάφορους αγώνες και συσσωρεύουν τίτλους. Την παραμονή του 20ού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, ο Ερίκ Καντονά γυρίζει πίσω στο χρόνο για να φωτίσει το θρύλο του Καριόκα.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ