Αλαφούζος και Μαρινάκης στο Μαξίμου, για Τσίπρα, Παππά - Media - SPORT 24
MEDIA

Αλαφούζος και Μαρινάκης στο Μαξίμου, για Τσίπρα, Παππά

Αλαφούζος και Μαρινάκης στο Μαξίμου, για Τσίπρα, Παππά

Για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το απόγευμα. Στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με τον υπουργό Επικρατείας, συνάντηση έχει αυτή την ώρα και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και αναμένεται σε λίγο να συναντηθεί επίσης με τον κ. Τσίπρα.

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή τη διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν οι πρώτοι από τους τέσσερις πλειοδότες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσαν την πρώτη δόση του αντιτίμου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε. Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού. Την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, που ανέρχεται στο ποσό των 25.300.000 ευρώ, κατέθεσε στις 26 Σεπτεμβρίου, το σχήμα Κυριακού (συνολική προσφορά 43,6 εκατ. ευρώ).

SHARE:
TEAMWORK

TEAMWORK

Το ματς που θα 'θελα να ήμουν μέσα

Οι δημοσιογράφοι του Oneman λιώνουν στα βίντεο από παλιούς αγώνες των ομάδων τους και διαλέγουν το ένα, το οποίο θα έκαναν τα πάντα για να έχουν ζήσει από το γήπεδο.

SPECIAL EDITION

SPECIAL EDITION

Οι σέξι Ελληνίδες της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Δυνατά comeback, δυναμικά ντεμπούτα και πλούσια μπούστα. Ναι, δεν είναι πολλές. Αλλά αυτό, το μόνο που σημαίνει, είναι ότι είναι ακόμη πιο πολύτιμες.

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24