MEDIA

Αλαφούζος και Μαρινάκης στο Μαξίμου, για Τσίπρα, Παππά

Αλαφούζος και Μαρινάκης στο Μαξίμου, για Τσίπρα, Παππά

Για το προγραμματισμένο ραντεβού του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το απόγευμα. Στη συνάντησή τους παρών ήταν και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με τον υπουργό Επικρατείας, συνάντηση έχει αυτή την ώρα και ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και αναμένεται σε λίγο να συναντηθεί επίσης με τον κ. Τσίπρα.

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή τη διαδικασία χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν οι πρώτοι από τους τέσσερις πλειοδότες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, που κατέθεσαν την πρώτη δόση του αντιτίμου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε. Λίγο αργότερα ακολούθησε η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού. Την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια, που ανέρχεται στο ποσό των 25.300.000 ευρώ, κατέθεσε στις 26 Σεπτεμβρίου, το σχήμα Κυριακού (συνολική προσφορά 43,6 εκατ. ευρώ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ