MEDIA

Ακόμη μια απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες

Ακόμη μια απόρριψη ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που αφορούσαν τα όσα ακολούθησαν του διαγωνισμού για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρωντων τηλεοπτικών σταθμώνπου αφορούσαν τα όσα ακολούθησαν του διαγωνισμού για τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Η συζήτηση για το ζήτημα είχε πραγματοποιηθεί την 17η Σεπτεμβρίουκεκλεισμένων των θυρών, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να καθαρογραφεί και η σχετική απόφαση της Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τις αιτήσειςασφαλιστικών μέτρων είχα καταθέσει οι σταθμοίAntenna,MegaChannel, Αlpha, ΣΚΑΙ καιStarόπως και οι τηλεοπτικές εταιρείες: 1) ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Επιχείρηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη και 2) Ιωάννης-Βλαδίμηρος Καλογρίτσας Τηλεόραση Πανελλαδικής Κάλυψης ΜονοπρόσωπηΑνώνυμηΕταιρεία, που πλέον είναι εκτός διαγωνισμού. Με αυτές στρεφόντουσαν κατά των αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης (10 Αυγούστου 2016) με τις οποίες επικυρώθηκαν οι υποψηφιότητες των τηλεοπτικών σταθμών στον επίμαχο διαγωνισμό αδειοδότησης.

Την ίδια ώρα για τη 10η Οκτωβρίου 2016 προσδιορίστηκε να συζητηθούν οι νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, και Star, όπως και ο «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), ενώ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών, θα συνέλθει σε διάσκεψη η διευρυμένη Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για να αποφανθεί επί των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας.

Πηγή: news247

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ