MEDIA

Αγωνία και νέα δεδομένα στα τηλεοπτικά για το Μουντιάλ του 2018!

Αγωνία και νέα δεδομένα στα τηλεοπτικά για το Μουντιάλ του 2018!

Ακόμα δεν ξέρουμε πού θα δούμε το Μουντιάλ του 2018. Τι ισχύει εν Ελλάδι ενόψει… Ρωσίας; Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Οσο περνούν τα χρόνια, τηλεοπτικά αθλητικά προϊόντα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Euro γίνονται ολοένα και πιο ακριβά. Εξ ου και αναζητούνται τρόποι ώστε τα «πακέτα» να είναι πιο προσιτά στους ενδιαφερόμενους.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έλαβε χώρα ενόψει Euro 2016 και δεν τη βιώσαμε εν Ελλάδι καθότι δεν μετείχε η Εθνική μας. Διότι υπήρχε τηλεοπτικό πακέτο με τη μετάδοση όχι όλων των αγώνων αλλά μόνο των αγώνων της εθνικής ομάδας της εκάστοτε χώρας, μαζί με τα ημιτελικά και τον τελικό! Το φαντάζεστε; Ελλείψει Εθνικής όμως, εντέλει το κόστος έπεσε (και το Euro το μετέδωσε η ΕΡΤ).

Ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 όμως, με το κόστος τεράστιο (ήδη…), δημιουργούνται πακέτα που αν μη τι άλλο φέρνουν τους ενδιαφερόμενους σταθμούς σε… αμηχανία. Εκτός από το πλήρες «πακέτο» των 64 αγώνων αλλά και το «Εθνική συν ημιτελικά και τελικός», υπάρχουν κι άλλα πακέτα. Οπως η αποκλειστική «ζωντανή» μετάδοση των μισών αγώνων, μαζί φυσικά με τα ματς της Εθνική μας (αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και προκριθεί)! Τούτο δεν αποκλείει, αν το πάρει ελεύθερο κανάλι, την παράλληλη μετάδοση με συνδρομητικό κανάλι των υπολοίπων αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και ορισμένα συνδρομητικά αλλά και δύο ελεύθερα ελληνικά κανάλια κινήθηκαν προς την απόκτηση (όλων ή μέρους) δικαιωμάτων. Η καταληκτική ημερομηνία για τις προσφορές ήταν η χθεσινή…

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ