MEDIA

Αγιαξ - Man. Utd με... Νταμπίζα και Νικοπολίδη

Αγιαξ - Man. Utd με... Νταμπίζα και Νικοπολίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τα πλάνα των ΕΡΤ και Cosmote TV της κάλυψης του τελικού του Europa League.

Το πρώτο στέμμα της σεζόν, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα απονεμηθεί το βράδυ (21:45) της Τετάρτης στη Στοκχόλμη, με τον Αγιαξ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League και με τηλεοπτική από Cosmote TV και ΕΡΤ.

Η Cosmote TV θα καλύψει το ματς με τριπλή αποστολή: Σωτήρης Κωσταβάρας, Μάνος Σπανόπουλος και Πάνος Μάλαμας ταξίδεψαν στη Σουηδία με την pre game εκπομπή να βγαίνει από τις 20:00 και με συνέντευξη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, προπονητή της Akropolis FC, ομάδα που ανήκει σε Ελληνες και αγωνίζεται στην Division 1 της Σουηδίας. Καλεσμένος των Πάνου Βόγλη και Στέφανου Αβραμίδη θα είναι ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας.

Για την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και το ert.gr περιγράφουν ο Βασίλης Μπακόπουλος και ο Γιώργος Χαϊκάλης. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί post game εκπομπή με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή, με όλα τα παραλειπόμενα και τις συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Καλεσμένος θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Τα play offs της SuperLeague σε Sport24 Radio και Nova

Ακου στον Sport24 Radio 103,3 τη... μάχη Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου, για την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον ΠΑΟΚ. Στην μετάδοση ο Λευτέρης Αμπατζής.

Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την ΑΕΚ. Στο μικρόφωνο ο Μπάμπης Τσιμπίδας και ο Βαγγέλης Αρναούτογλου. Με τη λήξη των αγώνων άκου ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και σχόλια. Όλη η “μάχη” για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στον Sport24 Radio 103,3

Τηλεοπτικά και τα δύο ματς μεταδίδονται από τη Nova. Από τις 17:30 οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης Πανιώνιος - ΠΑΟΚ με το pre game που θα παρουσιάσουν οι Μιχάλης Κατσαφάδος, Γιώργος Βασιλείου, Κωστής Μπότσαρης με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. H συνέχεια είναι στις 18:45 από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το ντέρμπι της ημέρας, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Στην παρουσίαση του pre game θα είναι οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ισίδωρος Πρίντεζης μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ το ρεπορτάζ με τις αφίξεις των αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Μανώλης Βογιατζάκης. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD, στην υπηρεσία NovaGO και ηχητικά στο Novasports.gr η ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Live το Αχαϊκή - Καραϊσκάκης

Αχαϊκή και Καραϊσκάκης Άρτας έχουν δώσει ραντεβού στο τελευταίο επίσημο ματς για φέτος, την Κυριακή 28 Μαΐου στις 17:00, στο Αγρίνιο, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Γ’ εθνικής και οι δύο ομάδες θα το διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Την αναμέτρηση θα μεταδώσει το telesport.gr.

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ