MEDIA

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova

Η κάλυψη των αγώνων της Super League (Κυριακή, όλα τα ματς στις 19:00) και η συνέντευξη Τζόρτζεβιτς στη Nova και Χάμιλτον στον OTE. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Αντικειμενικά ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το θέμα με τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία που είδαμε σε ελληνικά πρωτοσέλιδα . Από τον Χρήστο Αρχοντίδη που αναλαμβάνει την Εθνική Αγγλίας και τον Καντάφι που παίρνει τον ΠΑΟΚ έως… το ότι ο Μπάγεβιτς αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό! Εκπληκτική μαντεψιά.

Αλλά έχω μια… ένσταση: κάτι ξεχάστηκε. Από αυτά, τα μικρά «στιγμιότυπα» της ζωής, που θυμάσαι εσύ και κανείς άλλος. Πιστός αναγνώστης των «Νέων» στα μικράτα μου, η πλάκα του ’92 ήταν από τις καλύτερες!

Για... παλιούς #s24media.Κορυφαίο πρωταπριλιάτικο ήταν το 1992 στα "Νέα", που ο "Μικρο-αθλητικός" έγραφε ότι ο (μεγάλος...

Posted by Νίκος Μποζιονέλος on  Friday, 1 April 2016


Ο Sport24 Radio σε όλα τα γήπεδα της Super League

Την Κυριακή 3 Απριλίου οι δημοσιογράφοι του Sport24 Radio βρίσκονται στις επάλξεις για την άμεση και έγκυρη μετάδοση των οχτώ αγώνων της 28ης αγωνιστικής της Super League. Συντονιστείτε στους 103,3 για όλα τα γκολ, όλες τις μεγάλες στιγμές και για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Με το τέλος των παιχνιδιών, ο Άκης Δημακός αναλαμβάνει δράση και σχολιάζουν οι Παντελής Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Καραλής, Βαγγέλης Πρωτόπαπας, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος. Στις 00:00 ο Ηρακλής Αντύπας και Κώστας Γκόντζος ανοίγουν τις γραμμές και περιμένουν τους ακροατές για μια μεγάλη βραδιά γεμάτη μπάλα!

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova


Όλοι οι αγώνες της Super League “Παίζουν Δυνατά” στον Sport24 Radio 103,3 και μεταδίδονται τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. Και οι οκτώ αγώνες της 28ης αγωνιστικής της Super League θα μεταδοθούν (19:00) λεπτό προς λεπτό από τη ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, από το Novasports 1, η κάλυψη θα ξεκινήσει από τις 17:30. Και, ανά κανάλι, μεταδίδονται Πανιώνιος - ΠΑΟΚ στο Novasports 2, Ολυμπιακός – Πανθρακικός στο Novasports 3, ΑΕΛ Καλλονής - ΑΕΚ στο Novasports 4, Παναθηναϊκός - Βέροια στο Novasports 6, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης στο Novasports 7 Ατρόμητος - Παναιτωλικός στο Novasports 24 HD, Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα στο Novasports Extra 1 (θέση 291) και Πλατανιάς – Skoda Ξάνθη στο Novasports Extra 2 (θέση 292). Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με την προσθήκη του Αντώνη Καρπετόπουλου και εκλεκτών καλεσμένων.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στο στούντιο της Nova

Αύριο, Σάββατο στις 15:30 στο Novasports 2 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη θα έχει καλεσμένο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ, μία ημέρα μέρα μετά τον αγώνα με την Τσεντεβίτα και λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα και θα μιλήσει για την έως τώρα παρουσία του στο πάγκο των «πράσινων» και τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός, θα αναφερθεί στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στη «μάχη» της Euroleague Basketball, και του πρωταθλήματος, ενώ θα μιλήσει και για την τελευταία σεζόν του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova


Μετά το τέλος της συνέντευξης του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα ακολουθήσει στις 16:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» και στις 17:00 η παράλληλη μετάδοση των αγώνων της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Κολοσσός H Hotels - Κηφισιά, Αρκαδικός - Καβάλα, ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας και Λαύριο – Τρίκαλα BC Aries.

«Στη γειτονιά μας», στην… ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μάρκος και η Φωτεινή Πετρογιάννη μας οδηγούν σ’ ένα ταξίδι μνήμης, βιωμάτων, ιστοριών, χρωμάτων και εικόνων που συνθέτουν τη συλλογική ιδιοσυγκρασία της κάθε περιοχής. Το Σάββατο η εκπομπή «Στη γειτονιά μας» στις 13:10 στον Alpha επισκέπτεται τη Νέα Φιλαδέλφεια, μια περιοχή γεμάτη μνήμες του προσφυγικού Ελληνισμού αλλά και της ΑΕΚ!

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova


Ο Γιάννης Αϊβάζης, θυμάται περιστατικά από την παιδική του ηλικία στις αλάνες και το Αλσος, ο Κώστας Μπίγαλης ακόμη συγκινείται αναπολώντας τις στιγμές που παρακολουθούσε ως παιδί τους αγώνες της ΑΕΚ, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Στέλιος Μανωλάς, θρυλικά ονόματα της Ενωσης και φίλοι καρδιακοί, θυμούνται πως προπονούνταν ακατάπαυστα για να μην δέχονται τις επικρίσεις των γειτόνων και των φίλων τους, που παθιάζονταν με την ομάδα και τις επιδόσεις της.

Η κάλυψη του clasico από τον ΟΤΕ TV

Οι Μαδριλένοι το αποκαλούν "Clásico". Οι Καταλανοί "Clàssic". Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αντιλαμβάνεται τη συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ ως την κατ' εξοχήν ευκαιρία να απολαύσει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, το Σάββατο 2 Απριλίου στις 21.30, στο OTE Sport 2.

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova


Από τις 20:30 η εκπομπή "Στο ρυθμό των ντέρμπι" με παρουσιαστές τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα αναλάβει να ενημερώσει για κάθε λεπτομέρεια που αφορά τους συλλόγους με τη μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και τους περισσότερους "ακόλουθους" από κάθε άλλο αθλητικό οργανισμό στα social media. Το ματς περιγράφει ο απεσταλμένος Τάσος Κολλίντζας και η εκπομπή, ως post game, θα συνεχιστεί μετά τη λήξη.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκλειστικά στον OTE TV

Το 2012 έγινε ο νεαρότερος σε ηλικία πιλότος της Formula 1 που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ιστορία της διοργάνωσης. Το 2015 έκανε το back to back σε στέψεις. Αυτά είναι κάποια από τα γεγονότα που έχουν κάνει ξεχωριστή περίπτωση οδηγού τον Λιούις Χάμιλτον. Τα υπόλοιπα θα τα ακούσουμε από τον ίδιο, στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον ΟΤΕ ΤV. Ο 31χρονος Βρετανός μοιράστηκε λεπτομέρειες της ζωής του στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο και θα προβληθεί στην εκπομπή “Grand Prix” της Κυριακής 3/4, στις 16:00, στο OTE Sport 7.

Πέραν του σύγχρονου σταρ της Formula 1, το “Grand Prix” και ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα μας συστήσουν και κάποιους άλλους από τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης που “ζει” φέτος την 67η σεζόν της: ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, μιλά στην κάμερα του OTE TV για τη μεγάλη “ανατροπή” στη ζωή του και ο Ρομέν Γκροζάν αποκαλύπτεται και εστιάζει στις στιγμές που καθόρισαν την πορεία που έχει διαγράψει στα μηχανοκίνητα σπορ.

«Traction» με Χειλάκη

AEK στον Alpha, clasico στον ΟΤΕ, Σάσα στη Nova


Τον ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής, στο «Traction» την Κυριακή 3 Απριλίου στις 14:20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Κώστας παρουσιάζει τη νέα γενιά ενός διαχρονικού αυτοκινήτου, του Audi A4. Για αυτό, "επιστράτευσε" τον ηθοποιό και φίλο της εκπομπής Χειλάκη, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί σε ένα διαχρονικό θεατρικό έργο, όπως είναι ο Ταρτούφος του Μολιέρου. Το νέο A4, φέρνει την τεχνολογία του αύριο στο σήμερα, αφού πολλά από τα τεχνολογικά συστήματα που ενσωματώνει και παρουσιάζονται από το Traction, αποτελούν προπομπό της αυτόνομης οδήγησης, όχι μόνο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και σε επίπεδο ενός διαφορετικού τρόπου αντίληψης των αυτοκινήτων, συνολικά!

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ