MEDIA

4ήμερο με τελικούς και μεγάλα ντέρμπι!

4ήμερο με τελικούς και μεγάλα ντέρμπι!

Από Γιουβέντους – Νάπολι μέχρι τελικό Μπάρτσα – Σεβίλλη στο... μενού. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Η σεζόν πλησιάσει δειλά δειλά στο τέλος της και το ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό πρόγραμμα του 4ημέρου είναι γεμάτο σπουδαία ματς.

Κατ’ αρχάς, υπάρχει ισπανική… στέψη Κυπέλλου με μετάδοση από τη Nova. Ο τελικός του Copa del Rey Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα στο "Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης μεταδίδεται από το Novasports 1 το Σαββατόβραδο στις 22:30 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου.

Τελικός Κυπέλλου λαμβάνει χώρα και στην Ολλανδία, ΑΖ Αλκμααρ – Φέγενορντ στο "Ντε Κάιπ" του Ρότερνταμ, έδρα της Φέγενορντ, χωρίς όμως εν Ελλάδι τηλεοπτική μετάδοση…

Στο Νησί, το ενδιαφέρον στρέφεται στο "Γουέμπλεϊ" και στους δύο νοκ άουτ ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ το Σάββατο στις 19:15 με μετάδοση από το Novasports 1 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Τσέλσι – Σαουθάμπτον την Κυριακή στις 17:00 με μετάδοση από το Novasports Extra 1 σε περιγραφή Σπύρου Δημολίτσα.

4ήμερο με τελικούς και μεγάλα ντέρμπι!

"Πρωταθληματικώς" (sic), το ματς της… χρονιάς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βαθμολογικά στο Campionato, είναι το Γιουβέντους – Νάπολι, που θυμίζει εν πολλοίς το παιχνίδι του ’86 που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ιταλικού πρωταθλήματος με τη νίκη 3-1 της παρέας του Ντιέγο Μαραντόνα επί της "βέκια σινιόρα" του Μισέλ Πλατινί.

Ο αγώνας μεταδίδεται την Κυριακή στις 21:45 από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου ενώ θα βγει και pre game εκπομπή στις 21:00 με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο.

Και, μιας και μεσοβδόμαδα ακολουθούν τα πρώτα ματς για τα ημιτελικά του Champions League, πού θα τις δούμε νωρίτερα;

Η Λίβερπουλ παίζει το Σάββατο στις 14:30 εκτός με τη Γουέστ Μπρομ, live από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.

Η Μπάγερν αύριο, Σάββατο, στις 16:30 στο Αννόβερο με μετάδοση από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.

Αύριο παίζει και η Ρόμα, στις 16:00 με τη ΣΠΑΛ, live από το Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη. Και η Ρεάλ… έχει ρεπό.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ