MEDIA

48ωρη απεργία, ντέρμπι, Κύπελλο και «εξάστερος»

48ωρη απεργία, ντέρμπι, Κύπελλο και «εξάστερος»
INTIME SPORTS

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των ΜΜΕ, για τις μεταδόσεις σε Ευρωλίγκα, Κύπελλο Ελλάδος και μπάσκετ Γυναικών καθώς και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις Παπανδρέου και Θεοδωράκη.

48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ

Με τη συμμετοχή των Προέδρων και των μελών όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για το Ασφαλιστικό. Όλοι οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη για άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων μας. Υλοποιώντας την κοινή βούληση όλων των εκπροσώπων, συνήλθε αμέσως μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ και αποφάσισε την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας ως εξής:

* Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.

* Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και γραφεία Τύπου από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Η ΠΟΕΣΥ καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ενώσεων του κλάδου να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία των απεργιών και την περιφρούρησή τους. Την προσεχή Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ για την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Τούτο σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσουν οι καθημερινές εφημερίδες την Παρασκευή και το Σάββατο.

Στον εισαγγελέα η υπόθεση με το Πόθεν Εσχες του Σταύρου Ψυχάρη

Στον εισαγγελέα, προς περαιτέρω διερεύνηση, παραπέμπει την υπόθεση του Σταύρου Ψυχάρη η Επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής, καθώς ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ δεν προσκόμισε κανένα νέο στοιχείο, όπως του είχε ζητηθεί. Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης του κ. Ψυχάρη είναι ανακριβείς και ελλιπείς, και αποφάσισε να διαβιβάσει το πόρισμά της στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αναλυτικά….

To Κύπελλο Ελλάδας σε ΟΤΕ TV και Sport24 Radio

Το Κύπελλο Ελλάδας επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV και τα κανάλια OTE SPORT θα μεταφέρουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα γήπεδα όπου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και φυσικά ο μεγάλος τελικός του θεσμού. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 18.30, στο OTE Sport 1, με την εκπομπή "Ώρα Ελλάδας". Ο Στέφανος Αβραμίδης θα μας υποδεχθεί από το ΟΑΚΑ, όπου στις 19:00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι ΑΕΚ-Ατρόμητος σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα (OTE Sport 1). Mετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα ακολουθήσει η post game έκδοση της εκπομπής “Ώρα Ελλάδας”, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην κάμερα του OTE TV. Για τον Sport24 Radio 103,3 περιγράφει το ματς ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

48ωρη απεργία, ντέρμπι, Κύπελλο και «εξάστερος»


Οι επαναληπτικοί ημιτελικοί θα γίνουν 26-27/4: το Ατρόμητος – ΑΕΚ και το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Οι κυρίαρχοι των ζευγαριών θα συναντηθούν στον μεγάλο τελικό που έχει οριστεί για το Σάββατο 7 Μαΐου, με τον ΟΤΕ TV να έχει προγραμματίσει πολλά και ενδιαφέροντα για τους συνδρομητές του.

«Εξάστερος», τελικοί και… αιώνιοι στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 19 Απριλίου θα παρακολουθήσουν τον τρίτο αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμποράλ Κούτσα για τα play offs της Euroleague στο Novasports 2. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Χρήστος Καούρης. Για τον Sport24 Radio 103,3 περιγράφουν οι Σωτήρης Γεωργίου και Γιώργος Οικονόμου και στο ρεπορτάζ θα είναι οι Γιάννης Λαμπίρης και Αλέξανδρος Τρίγκας.

Στις 21:45 θα ακολουθήσει στο Novasports 1 το Ρεάλ Μαδρίτης – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Λαμποράλ Κούτσα στα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο Γιώργος Συρίγος και η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Super Euroleague», θα αναλύουν την αγωνιστική δράση και θα μεταφέρουν στους συνδρομητές των καναλιών Novasports όλα τα νέα, με πλούσια ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Την Τετάρτη 20 Απριλίου διεξάγεται ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την Α1 μπάσκετ Γυναικών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα προβληθεί από το Novasports 1. Στην περιγραφή θα είναι ο Σπύρος Δημολίτσας και στο ρεπορτάζ ο Αρ. Στεφανόπουλος. Την Κυριακή 24 Απριλίου θα ακολουθήσει ο δεύτερος τελικός, από το Novasports 1.

Επίσης αύριο ξεκινούν οι τελικοί ανάμεσα στον Φοίνικα Σύρου και στον ΠΑΟΚ για τα play offs της Volley League. Πρώτο ματς Τρίτη στις 19:00, Φοίνικας – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Στην περιγραφή από το κλειστό της Σύρου θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, στο σχόλιο ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος και στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Ζολώτας και ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 19:00 θα ακολουθήσει ο β’ τελικός ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου με τηλεοπτική κάλυψη από τo Novasports 3.

Οι μεν ΓΑΠ, οι δε Θεοδωράκη

Εξι χρόνια μετά το Καστελόριζο, ο Γιώργος Παπανδρέου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στις «Ιστορίες», με τον Αλέξη Παπαχελά, τη Σία Κοσιώνη και τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 19 Απριλίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρωθυπουργός μιλά, για πρώτη φορά, στη Σία Κοσιώνη ,για άγνωστες πτυχές της εισόδου της Ελλάδας στο πρώτο Μνημόνιο, για το παρασκήνιο, τον ρόλο των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ, για τους πολιτικούς σταθμούς της κυβέρνησής του, τις δικές του επιλογές και αποφάσεις. Μιλά ακόμη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τα σχέδιά του, για τον ΣΥΡΙΖΑ και την κεντροαριστερά.

48ωρη απεργία, ντέρμπι, Κύπελλο και «εξάστερος»


Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι καλεσμένος Γιάννη Πρετεντέρη και της εκπομπής «Ανατροπή» αύριο, Τρίτη στις 00:05 στο ΜEGA. Ο επικεφαλής του κινήματος «Το Ποτάμι» σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, το κόμμα του και την Κεντροαριστερά απαντά σε όλα τα ερωτήματα και ανοίγει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του. Απέναντί του οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Δανίκας ( «Πρώτο Θέμα»), Αθηναϊς Νέγκα ( «Παραπολιτικά») και Σπύρος Χαριτάτος (Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνικού Σταθμού Alpha 98,9).

Τέλος, επίσης αύριο Τρίτη αλλά στις 00:00, στον Alpha, έχει… «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ. Πτυχιούχοι, οικογενειάρχες, νέοι και νέες με όνειρα βάζουν τις φιλοδοξίες τους στην άκρη, γεμίζουν τις βαλίτσες τους και φεύγουν από την πόλη τους με την ελπίδα να βρουν, σε κάποιο νησί, μια θέση εργασίας έστω και σερβιτόρου, που είναι σαφώς καλύτερη από την ανεργία. Φτάνοντας στα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης, το σίγουρο είναι ότι θα βρουν μια δουλειά. Το δύσκολο, βέβαια, είναι να βρουν στέγη για να κοιμηθούν. Πολλοί από αυτούς αναγκάζονται να κοιμούνται τέσσερις – τέσσερις μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ στο παρελθόν έχουν παρατηρηθεί και φαινόμενα νέοι άνθρωποι να κοιμούνται σε κοντέινερ… Τους «εσωτερικούς» μετανάστες του καλοκαιριού, νέα παιδιά τα οποία αναζητούν μια θέση εργασίας στα νησιά, συναντούν ο Σρόιτερ και η «Αυτοψία».

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ