MEDIA

3ήμερο μπάλας, Τσιάρτας, Διαμαντίδης και… Μάγκι

3ήμερο μπάλας, Τσιάρτας, Διαμαντίδης και… Μάγκι

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για τις μεταδόσεις των προημιτελικών Champions και Europa League και για ό,τι άλλο κινείται μιντιακά.

Παλομπαρίνι στη Βαρκελώνη, Σωτηρακόπουλος στο Παρίσι

Ωρα προημιτελικών σε Champions και Europa League, αρχής γενομένης από αύριο. Και οι τέσσερις προημιτελικοί του Champions League ξεκινούν, αύριο και μεθαύριο, στις 21:45. Την Τρίτη μεταδίδεται από το OTE Sport 1 το Μπάγερν Μονάχοτ – Μπενφίκα σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και από το OTE Sport 2 το Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης σε περιγραφή του απεσταλμένου του ΟΤΕ, Αντρέα Παλομπαρίνι. Την Τετάρτη 6 ακολουθούν από το OTE Sport 1 το Βόλφσμπουργκ - Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη κι από το OTE Sport 2 το Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή σε περιγραφή του απεσταλμένου Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

3ήμερο μπάλας, Τσιάρτας, Διαμαντίδης και… Μάγκι

Και τις δύο ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, θα βγει στις 20:00 η εκπομπή «UEFA Champions League Show» σε παρουσίαση Τάσου Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκου και Μιχάλη Τσόχου, η οποία θα συνεχιστεί μετά τη λήξη των αγώνων. Μάλιστα την Τρίτη θα είναι καλεσμένος ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004, Βασίλης Τσιάρτας.

Το Παρί – Σίτι μεταδίδονται κι από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ HD και το ert.gr. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος ενώ στην pre game εκπομπή με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή θα είναι καλεσμένος τον ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Κατόπιν, θα παίξει σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Την Πέμπτη, η βραδιά του Europa και… του Κλοπ. Όλα τα ματς, σημειωτέον, ξεκινούν στις 22:05 και ο ΟΤΕ TV θα βγάλει το «Λεπτό προς Λεπτό» σε παρουσίαση Πάνου Βόγλη. Επιμέρους, μεταδίδονται από το OTE Sport 2 το Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά, από το OTE Sport 3 το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου, από το OTE Sport 7 το Βιγιαρεάλ - Σπάρτα Πράγας σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα κι από το OTE Sport 8 το Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.

Διαμαντίδης, ΜακΚόλουμ και Μυριούνη

Για ποιον λόγο θα τραγουδούσε όπερα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα; Τι είχαν να καταλογίσουν οι Τζέιμς Γκιστ, Φραγκίσκος Αλβέρτης, αλλά και απλοί φίλοι του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Διαμαντίδη; Γιατί οι Χρήστος Χολίδης και Πάνος Μουζουράκης... τα έβαλαν με πρώην διεθνείς μπασκετμπολίστες; Τι λέει ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ -η έκπληξη των Μπλέιζερς- για τον αδελφό του Έρικ, γνωστό από την θητεία του στους Απόλλωνα Πάτρας και Πανιώνιο; Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα δοθούν την Τρίτη 5 Απριλίου στις 20:00, στην εκπομπή «Pick & Roll» στο ΟΤΕ Sport 4, με τον Βασίλη Σκουντή και καλεσμένο στο στούντιο του ΟΤΕ TV τον παλιό διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού και του Άρη, Χρήστο Μυριούνη.

Πόλο και βόλεϊ αύριο στη Nova

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 5 Απριλίου στις 18:15 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο και καλεσμένο τον πολίστα του Παναθηναϊκού, Παντελή Καλογεράκο ενώ θα προβληθεί και αποκλειστική συνέντευξη του πολίστα Μιχάλη Σαρτζετάκη ο οποίος θα αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο αργότερα, στις 19:00 και στην εκπομπή«Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη καλεσμένος θα είναι ο αρχηγός του Ηρακλή, Δημήτρης Χατζηηλιάδης. Ο άσος του «γηραιού» θα βρεθεί στο στούντιο της Nova στη Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει για την παραμονή του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία, για το μέλλον της ομάδας του, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη χθε. Περισσότεροι από 20.000 δρομείς από 9 έως 95 ετών, πλημμύρισαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα και έστειλαν μήνυμα άθλησης και καλής υγείας μέσω του θεσμού. Ενός θεσμού, που διαθέτει επίσης κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, αφού από το 2006 ενώνει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη και δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το βαρύ όνομα που φέρει.

3ήμερο μπάλας, Τσιάρτας, Διαμαντίδης και… Μάγκι
INTIME SPORTS

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μέσα από τα 26 Καταστήματα Forthnet των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας και Πιερίας δημιουργήθηκε η #NovasportsRunningTeam. Τη «Novasports Running Team», αποτέλεσαν 200 αθλητές, μεταξύ των οποίων οι, Βασίλης Αγγελίδης (γενικός αρχηγός στο μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ), Τζέισον Γιαμπλόνσκι (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Δημήτρης Εφραιμίδης (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Τέλης Ζουρνατσίδης (Team Manager ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Γιάννης Θωμάκος (πολίστας του ΠΑΟΚ), Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής του ΤΑΑ ΠΑΟΚ), Βασίλης Καρασαββίδης (βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ), Εύα Κατωπόδη (μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ), Πασχάλης Κουλούμογλου (αθλητής της άρσης βαρών), Αργύρης Μαυροβουνιώτης (βολεϊμπολίστας του ΤΑΑ Ηρακλής), Δημήτρης Μπακοχρήστος (αθλητής της άρσης βαρών), Γιάννης Ορφανός (προπονητής του ΤΑΑ Ηρακλής), Λάζαρος Παπαδόπουλος (παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας), Μπάνε Πρέλεβιτς (πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Σαμπάνης (βολεϊμπολίστας του ΤΑΑ ΠΑΟΚ), Στέλλα Σμαραγδή (αθλήτρια του στίβου), Δημήτρης Στάμου (ποδοσφαιριστής ΠΑΕ Ηρακλής), Ναυσικά Σταυρίδου (μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ), Νίκος Σταυρόπουλος (τεχνικός διευθυντής ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Χορόζογλου (Υπεύθυνος Τύπου ΚΑΕ ΠΑΟΚ).

Η "Gazzetta dello Sport" έγινε 120 ετών

H πλέον ιστορική αθλητική εφημερίδα της Ευρώπης, η Gazzetta dello Sport, έκλεισε την Κυριακή 120 χρόνια κυκλοφορίας. Το πρώτο φύλλο του εξαιρετικού εντύπου κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου 1896, χρονιά που κατά σύμπτωση αναβίωσαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες με τη διοργάνωση της Αθήνας.

«Parole» με Μάγκι

3ήμερο μπάλας, Τσιάρτας, Διαμαντίδης και… Μάγκι

Tην Τρίτη, 5 Απριλίου στην εκπομπή «Parole» στις 23:00, με την Αννίτα Πάνια, στο Epsilon TV, θα είναι καλεσμένη η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και DJ με τους αφοσιωμένους ακροατές μιλά για ζωή της και την επαγγελματική της πορεία. Εχει ματσάκια βέβαια αύριο αλλά κάτι θα προλάβουμε…

Και ακόμη: Τι κι αν το YFSF χτύπησε 40άρι, τα μάτια όλων ψήφισαν μονάχα Παπουτσάκη

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ