MEDIA

24MEDIA και NEWS 24/7 στο ΕΕΝΕ

24MEDIA και NEWS 24/7 στο ΕΕΝΕ

Η 24MEDIA με το NEWS 24/7 χορηγός επικοινωνίας στην 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών - Το Athens Tech College χορηγός του TEDxAthens 2017.

Η 24MEDIA στηρίζει επικοινωνιακά, με το ειδησεογραφικό της brand NEWS 24/7, την 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψή της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, με θέμα «Επενδύοντας στο Αύριο: Η Ιδιωτική Πρωτοβουλία στην Αιχμή της Ανάκαμψης».

Η ΕΕΝΕ, που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ενεργής παρουσίας και δράσης στην Ελλάδα, διοργανώνει την 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη, τη Δευτέρα 22 Μαΐου στο ξενοδοχείο King George, στο Σύνταγμα. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το London School of Economics και το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory European Institute).

Το συνέδριο θα ανοίξουν με τις ομιλίες τους οι Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών και κ. Κρίστιαν Χατζημηνάς, Ά Αντιπρόεδρος, Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι Δημήτρης Τζανακόπουλος, Υπουργός Επικρατείας & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πάνος Καμμένος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας- Πρόεδρος “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, Ευάγγελος Βενιζέλος, π.Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & π.Υπουργός Εξωτερικών (2013-2015) και ο Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Ο κ. Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου και Πρόεδρος της 24MEDIA, θα μιλήσει σε πάνελ συζήτησης με θεματικό άξονα ”Αναπτυξιακοί Σύμμαχοι: Επενδύσεις, Χρηματοδότηση & η ανασύνταξη της επιχειρηματικότητας”.

Το Athens Tech College χορηγός του TEDxAthens 2017

Το Athens Tech College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα, στήριξε ως χορηγός το TEDxAthens 2017, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η φετινή εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού κ τεχνολογίας καθώς παράλληλα με τις ομιλίες πραγματοποιήθηκαν activations, workshops, performances σε 3 ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΚΠΙΣΝ.

Ο Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, Business Development Manager, του Athens Tech College με τα υψηλού επιπέδου προγράμματα σπουδών στον τομέα της τεχνολογίας, δήλωσε: “Η χορηγία του Athens Tech College στη φετινή διοργάνωση του TEDxAthens αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας επένδυσης σε εκδηλώσεις που συνεισφέρουν έμπρακτα τόσο στον τεχνολογικό όσο και στον ανθρωπιστικό κλάδο. Το Athens Tech College προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στην επιστήμη των υπολογιστών. H εξειδίκευση του, αποκλειστικά στους τομείς τεχνολογίας και επιστήμης των υπολογιστών, το ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη αγορά. Στόχος του Athens Tech College είναι να ωθεί τους σπουδαστές του να υπερβούν τα καθιερωμένα τους όρια, κάτι που πραγματεύεται το φετινό TEDx Athens”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ