ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

"Στα 10 εκατ. ευρώ ο Αραούχο, δεν καιγόμαστε να τον πουλήσουμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρχιο Αραούχο έχει ερωτηθεί επανειλημμένως για το ενδεχόμενο να μείνει στην ΑΕΚ. Τι λένε όμως γι' αυτό στη Λας Πάλμας, όπου ανήκει ο Αργεντινός επιθετικός; Ο εκτελεστικός της διευθυντής, Λουίς Ελγκέρα, παίρνει θέση στο Sport24.gr. (PHOTO)

Μείζον θέμα αποτελεί για την ΑΕΚ η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ένωση και με τις εμφανίσεις του έδειξε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι. Μέσα από την παρουσία του στον Δικέφαλο βρήκε ξανά τον εαυτό του, έχοντας αφήσει πίσω τα προβλήματα με τον Κίκε Σετιέν, προπονητή της Λας Πάλμας στην οποία ανήκει.

Ο 25χρονος έχει σημειώσει 8 γκολ σε 14 παιχνίδια και οι κουβέντες γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα στο Sport24.gr ότι " εάν ήταν στο χέρι μου θα έμενα στην ΑΕΚ. Μου έδωσε πίσω όλη την ευτυχία που έχασα". Ανήκει όμως στην ομάδα των Κανάριων Νήσων, η οποία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο, αφού δεσμεύεται μαζί της για ακόμα τρία χρόνια.

Ποια είναι όμως η στάση που κρατά αυτή τη στιγμή η Λας Πάλμας για τον "El Chino"; Ο Λουίς Ελγκέρα, εκτελεστικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας και αδερφός του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιβάν Ελγκέρα, τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για το μέλλον του Αραούχο και υποστήριξε ότι τον κοστολογούν στα 10 εκατ. ευρώ!

"Στα 10 εκατ. ευρώ ο Αραούχο, δεν καιγόμαστε να τον πουλήσουμε"
Λουίς Ελγκέρα

Ο Λουίς Ελγκέρα, εκτελεστικός διευθυντής της Λας Πάλμας.

- Ποια είναι η πρόθεσή σας με τον Αραούχο; Θα επιδιώξετε να τον πουλήσετε ή να τον κρατήσετε;

"Ο παίκτης είναι δανεικός στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας και πρέπει να γυρίσει στην ομάδα. Αν είναι προς πώληση; Όλοι οι παίκτες που έχουμε στην ομάδα είναι προς πώληση εάν έρθει μια καλή πρόταση. Δεν τρελαινόμαστε όμως να τον δώσουμε. Είναι παίκτης που τον θέλουμε και μας αρέσει. Έπρεπε να φύγει τα Χριστούγεννα για διάφορα προβλήματα που είχε".

- Με τι ποσό οριοθετείτε την καλή πρόταση;

"Κοστολογούμε τον Αραούχο στα 10 εκατ. ευρώ! Ακόμα όμως και αν δεν υπάρξει πρόταση με αυτό το ποσό, θα την αξιολογήσουμε. Αν δεν μας κατατεθεί πρόταση, θα μείνει στη Λας Πάλμας".

- Σας έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ; Προ ημερών γράφτηκε στην Ισπανία ότι ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός...

"Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα. Είναι εσωτερικό θέμα. Ξαναλέω ότι εάν μας γίνει πρόταση θα την εξετάσουμε. Ο Αραούχο είναι σημαντικός για εμάς. Δεν καιγόμαστε να τον δώσουμε".

Μένει να φανεί πώς θα καθορίσει το μέλλον του Αργεντινού η δεδομένη αποχώρηση του Κίκε Σετιέν από τον πάγκο της Λας Πάλμας (σχεδόν βέβαιο πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια). Με τον Σετιέν ήταν δεδομένο πως ο Αραούχο δεν θα είχε μέλλον στον ισπανικό σύλλογο. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο πατριός του Αραούχο (ενεργεί ως ατζέντης του), αλλά και ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ