ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σαϊτιώτης: "Οι τρεις λόγοι που θέλω να πάω στο Survivor 2"

Σαϊτιώτης: "Οι τρεις λόγοι που θέλω να πάω στο Survivor 2"

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης, παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην συμπαίκτης του νικητή του Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου, μίλησε στο Sport24.gr για την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 2.

Ο πρώτος κύκλος του Survivor ολοκληρώθηκε, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αναδεικνύεται νικητής, κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού έναντι του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Το ριάλιτι επιβίωσης αποτέλεσε καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η δεύτερη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα είτε τον προσεχή Οκτώβριο είτε τον Φεβρουάριο του 2018.

Ήδη, επικρατεί πανικός για μία θέση στην τελική επιλογή, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για να συμμετέχουν στο δημοφιλές παιχνίδι. Μεταξύ αυτών είναι κι ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην συμπαίκτη του Ντάνου στον Ολυμπιακό Βόλου, Γιώργος Σαϊτιώτης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω facebook.

Με αφορμή, λοιπόν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο 35χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μίλησε στο Sport24.gr και αναφέρθηκε στους λόγους πίσω απ' την απόφασή του, στάθηκε στον παράγοντα "οικογένεια", απάντησε αν θέλει να πάει στους Μαχητές ή τους Διάσημους, ενώ αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, ενόσω εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Καταρχάς, πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή στο Survivor 2;

"Moυ άρεσαν πάρα πολύ τα αθλήματα. Είμαι ένας πρώην ποδοσφαιριστής που του αρέσει η ίντριγκα κι ο ανταγωνισμός. Θεωρώ πως πρόκειται για μία τεράστια εμπειρία. Δεν με ενδιαφέρει να προχωρήσω τόσο πολύ στο παιχνίδι όσο να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία. Άκουσα από πολλά παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor πως πρόκειται για μία εμπειρία ζωής που σου μένει για πάντα. Σίγουρα, το γεγονός πως η σύζυγός μου περιμένει παιδί με βάζει σε σκέψεις, αλλά θα το συζητήσουμε και θα πάρουμε μία απόφαση. Βέβαια, δεν γνωρίζω ακόμα αν θα με πάρουν ή όχι".

Η οικογένεια είναι ανασταλτικός παράγοντας σε μία τέτοια απόφαση;

"Η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μία τέτοια απόφαση. Όπως είπα και προηγουμένως, η απόφαση θα παρθεί ύστερα από συζήτηση με τη σύζυγό μου. Δεν θα πάρω μία απόφαση μόνος μου. Εγώ απλά έκανα την αίτηση. Αν κυλήσουν όλα ομαλά και με επιλέξουν, τότε θα το συζητήσω μαζί της και θα αποφασίσουμε από κοινού. Προσωπικά θα ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, αλλά δεν είμαι μόνος μου. Υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινα σίγουρα".

Β ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Β ΕΘΝΙΚΗ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης κόντρα στον Γιώργο Αγγελόπουλο σε ΠΑΣ Γιάννινα - Εθνικός Αστέρας.

Βλέπεις τη συμμετοχή στο παιχνίδι κι ως ένα μέσο προβολής σου;

"Όχι, δεν το βλέπω έτσι. Δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος της οικογένειας, του σπιτιού, του τόπου μου, όπως είναι ο Ντάνος. Είμαι χαμηλών τόνων. Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Ούτε για αστείο".

Σε ποια ομάδα θα ήθελες να πας; Μαχητές ή Διάσημους;

"Δεν με αφορά. Τι με νοιάζει αν κάποιος θα κρίνει πως είμαι Διάσημος ή Μαχητής; Δεν με ενδιαφέρει σε ποια ομάδα θα πάω. Θέλω, απλά, να ζήσω την εμπειρία".

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχεις μιλήσει καθόλου;

"Όχι, δεν θέλω, προς το παρόν, να τον πάρω τηλέφωνο. Ξέρω πως αυτές τις ημέρες τρέχει αρκετά. Με τη μητέρα του μίλησα 2-3 φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα, ήταν στεναχωρημένη κάποιες φορές λόγω των αρνητικών σχολίων που έβγαιναν για τον Ντάνο. Απ' την πλευρά μου, της είπα πως έτσι είναι η showbiz. Δεν θα έπρεπε να την ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, απ' την στιγμή που γνωρίζει το παιδί της.

Κι εγώ, όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, είχα 100 φίλους και 1000 που με έκραζαν άσχημα. Δεν γίνεται να είναι όλα θετικά. Γι' αυτό το λόγο, πρέπει να κλείνεις τ' αυτιά σου και να προχωράς, δίχως να σε ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Πάντα υπάρχουν καλοθελητές και κακοθελητές. Εδώ εγώ, που βρίσκομαι στο χωριό μου, ακούω αρνητικά σχόλια. Πόσο μάλλον ο Γιώργος".

Εσύ είσαι έτοιμος να δεχθείς αρνητική κριτική;

"Κοίτα, την έχω ζήσει αρκετές φορές στο ποδόσφαιρο. Εκεί, θα είμαι με 30 διαφορετικά άτομα. Κάποιος θα με γουστάρει επειδή τα λέω στα ίσα, άλλος θα ενοχλείται και να με θεωρεί τρελό. Όλα τα περιμένω. Θετικά κι αρνητικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ