ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Παυλίδης: "Ενθουσιασμένοι για το Super Cup"

Παυλίδης: "Ενθουσιασμένοι για το Super Cup"

Ο ανέτοιμος Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για το Super Cup στο πόλο των γυναικών. Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr o Χάρης Παυλίδης για τη Σαμπαντέλ, τη Σάουθερν και τη χαρά να παίζεις σε γεμάτα κολυμβητήρια.

H οικοδέσποινα Σαμπαντέλ είναι το φαβορί για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup την Παρασκευή (21/11, 19.30, live από το Sport24.gr), όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Χάρης Παυλίδης θα ανακατέψει την τράπουλα, ρίχνοντας το νερό τη νεοαποκτηθείσα Άσλεϊ Σάουθερν.

Δώδεκα χρόνια μετά την ανδρική ομάδα, οι "ερυθρόλευκες" διεκδικούν το Super Cup χάρη στην κατάκτηση του LEN Trophy με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης και καλύτερη ομάδα στη "γηραιά ήπειρο" τα τελευταία χρόνια, ισπανική Σαμπαντέλ.

" Είναι μια γιορτή και είναι τιμητική η εμφάνιση μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή μας στο Super Cup. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας, μια πάρα πολύ καλή εμπειρία για τις παίκτριες μας. Από ότι έχουμε ακούσει οι Ισπανοί έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για την προώθηση της διοργάνωσης", τόνισε ο Χάρης Παυλίδης στο Sport24.gr.

Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ γνωρίζονται αρκετά καλά. Οι Ισπανίδες απέκλεισαν δύσκολα την περασμένη σεζόν τον Ολυμπιακό από τα προημιτελικά της Euro League, στέλνοντας τον στο LEN Trophy και το θρίαμβο στη Φλωρεντία, ενώ η Σαμπαντέλ που φιλοξένησε το Final-4 νίκησε σχετικά εύκολα τη Βουλιαγμένη στον τελικό.

" Η Σαμπαντέλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια. Διαθέτει τη βάση της εθνικής Ισπανίας. Εμείς έχουμε τρία καινούργια πρόσωπα, δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Θα επιχειρήσουμε να ανατρέψουμε αυτό το μειονέκτημα με την ποιότητα που έχουν οι παίκτριες μας (Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ρομπέρτα Μπιανκόνι, Άσλεϊ Σάουθερν)".

Στο κολυμβητήριο Σαντ Τζόρντι θα κριθεί ναι μεν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της χρονιάς, αλλά σημασία έχει η καλή ευρωπαϊκή κούπα στο τέλος, εκεί που οι δύο ομάδες στοχεύουν να βρεθούν ξανά αντίπαλοι.

"Η ομάδα μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά την περσινή σεζόν. Ναι, είναι πολύ πιθανό να ξαναβρεθούμε στην εξέλιξη της χρονιάς με τη Σαμπαντέλ. Αυτό θέλουμε".

Η ύψους 1.88μ. Άσλεϊ Σάουθερν θα είναι η ξένη του Ολυμπιακού φέτος στην Ευρώπη στη θέση της Μπρον Νοξ. Βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στην Ελλάδα και θα κάνει το ντεμπούτο της στη Βαρκελώνη " είναι παίκτρια μεγάλων δυνατοτήτων, σαφώς μπορεί να βοηθήσει, ωστόσο έρχεται από ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα, να μάθει να παίζει με τις υπόλοιπες παίκτριες. Βρίσκεται στις επιλογές μου στον αγώνα και μακάρι να μας βοηθήσει".

" Θα μας βοηθήσει το γεγονός πως θα παίξουμε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. Δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα να παίζουμε με τόσο κόσμο παρά μόνο στους τελικούς. Θα το χαρούμε", καταλήγει ο Χάρης Παυλίδης.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ