ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Πάβλοβιτς: "Ο Μποντίρογκα είναι θρύλος"

Πάβλοβιτς: "Ο Μποντίρογκα είναι θρύλος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε στο Sport24.gr για τη βραδιά που κατάλαβε τι εστί Παναθηναϊκός, την ώρα που αποθέωσε τον Ντέγιαν Μποντίρογκα και θυμήθηκε τη σύγκριση με τον Μάτζικ Τζόνσον. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Έχει παίξει για μια δεκαετία στο ΝΒΑ, οπότε είναι λογικό να μην... εντυπωσιάζεται εύκολα. Αυτό που βίωσε το βράδυ της Τετάρτης (23/9) όμως ο Σάσα Πάβλοβιτς θα το θυμάται για πολύ καιρό ακόμη. Ίσως κι αυτός να μην περίμενε κάτι τόσο "δυνατό" από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού, όταν έμαθε για το "Honouring Our Legacy".

" Προφανώς ήξερα ότι είναι εκδηλωτικοί", παραδέχθηκε στο Sport24.gr αναφερόμενος στους οπαδούς της νέας του ομάδας, πριν επισημάνει πως " μιλάμε για τους καλύτερους στην Ευρώπη. Νιώθω τυχερός που υπήρξα κομμάτι αυτής της βραδιάς, αυτής της εκδήλωσης".

Πως βλέπει ο ίδιος τον Ντέγιαν Μποντίρογκα (σ.σ.: παρεμπιπτόντως έχουν συνυπάρξει μια χρονιά στην εθνική ομάδα); " Μιλάμε για θρύλο", είπε άμεσα για να προσθέσει: " Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Στη Γιουγκοσλαβία τον φώναζαν "Λευκό Μάτζικ". Ήταν για το ευρωπαϊκό μπάσκετ ό,τι κι ο Μάτζικ Τζόνσον για το ΝΒΑ. Ήταν ασταμάτητος"!

Μετά από τόσα χρόνια άκουσε -για πρώτη φορά- το περιβόητο σύνθημα "Sex, droga i Bodiroga" που φώναξαν ρυθμικά οι οπαδοί του "τριφυλλιού" κατά την βράβευσή του; (γελάει) " Το άκουσα απόψε για πρώτη φορά", παραδέχεται πριν ερωτηθεί για το αν έχει στο μυαλό του πως μπορεί μέσα στη χρονιά να ακούσει και το δικό του όνομα να γίνεται σύνθημα:

" Δεν θέλω να κοιτάξω τόσο μακριά. Για να δώσεις το δικαίωμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φωνάξουν το όνομά σου, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα στο γήπεδο. Δεν θέλω να τους απογοητεύσω. Είναι πολύ μεγάλη τύχη και ευκαιρία να παίζεις μπροστά σε τέτοιο".

Πάβλοβιτς: "Ο Μποντίρογκα είναι θρύλος"
INTIME SPORTS

Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό όλων. Αν αυτή η ατμόσφαιρα διατηρηθεί, θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι", τονίζει στο Sport24.gr πριν επισημάνει πως " είναι διαφορετικά σε σχέση με το ΝΒΑ. Είμαι αρκετά έμπειρος. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, να δείξω στο παρκέ αυτά που περιμένει και θέλει ο προπονητής από μένα. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κερδίσει".

Παρεμπιπτόντως, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα κληθεί να μπει στο κλίμα των ντέρμπι "αιωνίων" αφού στις 7 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένος ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό. Επ αυτού είχε να πει πως " είναι ίσως πιο μεγάλη η αντιπαλότητα σε σχέση με το Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας. Ανυπομονώ γι αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να ετοιμαστούμε, έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας. Μου είπαν ότι δεν θα έχει κόσμο γιατί κάτι έγινε έτσι. Καλύτερα να παίζαμε με κόσμο. Όπως και να έχει θα το αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη" , πριν ολοκληρώσει όσα είχε να πει σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα τέτοιων αγώνων:

" Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις στο Βελιγράδι. Στο τέλος της βραδιάς όμως, όλα αφορούν το μπάσκετ. Οπότε, αυτό που μετράει είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ