ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπουλούτ: "Μου λείπουν οι Έλληνες φίλαθλοι"

Μπουλούτ: "Μου λείπουν οι Έλληνες φίλαθλοι"

Ένας παλιόφιλος στο Sport24.gr. Ο Ερόλ Μπουλούτ, βοηθός προπονητής της Μπασακσεχίρ, μας μίλησε μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα στο Άρνεμ.

Είναι ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έφυγε από την Ελλάδα αφήνοντας μόνο φίλους. Αγαπήθηκε από τους φιλάθλους σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε και πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα του. Κρέμασε τα παπούτσια του και εργάζεται ως βοηθός προπονητή της Μπασακσεχίρ. Ο λόγος για τον Ερόλ Μπουλούτ τον οποίο συναντήσαμε στο Άρνεμ στο πλαίσιο του φιλικού με τον Αστέρα.

Αποστολή στην Ολλανδία: Θοδωρής Κουνάδης

Το χαμόγελό του όταν τον πλησιάσαμε και του είπαμε πώς είμαστε δημοσιογράφοι από την Ελλάδα δεν ήταν προσποιητό. Φάνηκε σε όλη την διάρκεια της κουβεντούλας που είχαμε μετά την λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και την Μπασακσεχίρ στο Άρνεμ.

"Μου λείπουν πολύ οι Έλληνες φίλαθλοι, μου λείπει η αγάπη τους, η ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Μου λείπουν αυτά που ζούσα ως ποδοσφαιριστής", μας λέει ο Ερόλ Μπουλούτ. Για να εκφράσει άμεσα την ανησυχία του για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα: "Τι γίνεται εκεί; Πώς είναι τα πράγματα; Είστε καλά;".

Αφού του επιβεβαιώσαμε τις ανησυχίες του, θέλησε να μάθει περισσότερα πράγματα για το ποδόσφαιρό μας. "Ξέρω ότι έχουν μείνει 4-5 δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Έμαθα ότι ο Κούγιας πήρε την Λάρισα. Αλήθεια, η ΑΕΚ που γύρισε πώς είναι; Δυνατή οικονομικά;".

Πριν προλάβουμε να ρωτήσουμε τον Ερόλ, μας είχε προλάβει για να μάθει τα νέα μας. Ακολούθησε η δικιά μας "ανάκριση". "Είμαι πλέον βοηθός προπονητή στην Μπασακσεχίρ εδώ και δύο χρόνια. Είμαστε μία νέα ομάδα, φτιάξαμε και δικό μας γήπεδο. Ανεβήκαμε πέρσι από τη β' κατηγορία, τερματίσαμε τέταρτοι. Φέτος θα επιδιώξουμε να βρεθούμε και πάλι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ θέλουμε να φτάσουμε και στους ομίλους του Europa League".

Εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο Αστέρας. "Είναι μία ποιοτική ομάδα. Μου αρέσει ο τρόπος που έπαιξε σήμερα (σ.σ. χθες). Μου θύμισε την δικιά μας ομάδα, το ίδιο στυλ. Παίζουμε με συνοχή στο κέντρο και προσπαθούμε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα με κάθετες μπαλιές αλλά και από τα πλάγια. Όπως ο Αστέρας".

Μπουλούτ: "Μου λείπουν οι Έλληνες φίλαθλοι"
REPORTER IMAGES

Η αποστολή της Μπασακσεχίρ έπρεπε να αναχωρήσει και η συζήτηση με τον Ερόλ να ολοκληρωθεί. Πάλι με χαμόγελα, με ευχές για καλή συνέχεια και μία άμεση απάντηση στην ερώτησή μας για το αν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα όταν γίνει πρώτος προπονητής: "Ναι, φυσικά!".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ