ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κουρμπέλης στο Sport24.gr: "Νικήσαμε κατά κράτος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο Sport24.gr για την επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των αιωνίων και για την απόδοσή του.

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποδεικνύεται μία σημαντική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και το πιστοποίησε με την απόδοση του εναντίον του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ περιόρισε πάρα πολύ τον Τσόρι και τον Φορτούνη και ήταν από τους κορυφαίους στου ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο Κουρμπέλης μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του "τριφυλλιού", για την παρουσία του και για τα επόμενα παιχνίδια που είναι εξίσου δύσκολα. Διαβάστε τις δηλώσεις του:

-Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για την ομάδα; Την χρειαζόταν σε μεγάλο βαθμό;

"Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε ανάγκη. Το περιμέναμε και θέλαμε να νικήσουμε στο ντέρμπι, για εμάς και τους φιλάθλους μας, για να έχουμε καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια, που είναι αρκετά δύσκολη".

-Πόσο δύσκολο ήταν το μαρκάρισμα του Τσόρι, αρχικά και του Φορτούνη έπειτα. Σε είδαμε να ανταποκρίνεται και στα δύο.

"Πάνω απ’ όλα είναι η ομαδική δουλειά. Ο ένας βοηθάει τον άλλο. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο στο λάθος μαρκάρισμα, στα πάντα. Πιστεύω ότι ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο έδωσε παραπάνω από το 100% και έτσι ήρθε αυτή, η εύκολη για μένα, νίκη".

-Τι έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια;

"Πιστεύω ότι κερδίσαμε κατά κράτος τις μονομαχίες, σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Το σκορ κρατήθηκε σε μικρά επίπεδα, πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι, αλλά κρατάμε την καλή εμφάνιση και συνεχίζουμε".

-Τι μπορούμε να περιμένουμε για τη συνέχεια;

"Όπως προανέφερα, η συνέχεια είναι δύσκολη. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ