ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κουλιμπαλί στο Sport24.gr: "Δεν αρκεί το 2-0"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στο Sport24.gr για τη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης και τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του.

Ένα παιχνίδι που κρίνει τη διεκδίκηση του Κυπέλλου δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αντιληφθεί τη σημασία του. Τουλάχιστον, για αυτό διαβεβαίωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μιλώντας στο Sport24.gr, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητο με 1-0.

Ο Αφρικανός δεξιός μπακ δήλωσε σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα αποδώσει όπως πρέπει εναντίον του ΠΑΟΚ και δεν έδειξε να ανησυχεί για την έλλειψη φρεσκάδας. Αντίθετα, εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι του Κυπέλλου και των προκριματικών του Champions League.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ ΣΤΟ SPORT24.GR:

- Θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση;

"Πιστεύω ότι είμαστε όσο έτοιμοι χρειάζεται. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά με τον Ατρόμητο, όμως την Πέμπτη το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε δείξει ότι έχουμε δυνατότητες και όσα ντέρμπι έπρεπε να τα πάρουμε, το κάναμε. Οπότε, δεν νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Την Πέμπτη θα είμαστε αυτοί που πρέπει".

- Φαίνεται πως η ομάδα δεν έχει την ίδια φρεσκάδα που είχε πριν μικρό χρονικό διάστημα.

"Δεν ισχύει αυτό. Απλώς κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική σημασία και διαφορετική ένταση. Με τον Ατρόμητο δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι ήταν 'ματς χωρίς αύριο' και ήμασταν κάπως πιο χαλαροί. Σε κάθε ομάδα συμβαίνει αυτό. Με τον ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα και θα ανταποκριθούμε".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

- Πως θεωρείς ότι πρέπει να προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι της Τούμπας;

"Ο προπονητής μας έχει περάσει τη φιλοσοφία του και αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Δεν αλλάζει κάτι για την ρεβάνς του Κυπέλλου. Ασφαλώς, ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός και θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Αλλά εμείς θέλουμε να έχουμε την κατοχή, να επιτεθούμε και να πάρουμε τη νίκη".

- Επομένως, θα παίξετε με στόχο να νικήσετε και όχι να κρατήσετε το 2-0 του πρώτου αγώνα;

"Ο Παναθηναϊκός πάντα παίζει για να νικάει. Έτσι θα παίξουμε στην Τούμπα".

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί η πρόκριση;

"Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη και πιο οργανωμένη, θα πάρει την πρόκριση. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε την ανωτερότητα μας, αλλά δεν είναι αρκετό. Θα χρειαστεί να το δείξουμε ξανά την Πέμπτη και μετά στον τελικό. Έχω πίστη ότι θα προκριθούμε".

- Κύπελλο ή προκριματικά του Champions League;

"Θα πετύχουμε και τους δύο στόχους. Είμαι βέβαιος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ