ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κούγιας: "Φούρναρης ο τραυματιοφορέας"

Κούγιας: "Φούρναρης ο τραυματιοφορέας"
Κούγιας

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Sport24.gr για το απίστευτο περιστατικό με τον Κούτρη του Εργοτέλη και τον... φούρναρη τραυματιοφορέα, ανέφερε πως η εικόνα δυσφήμισε την ομάδα του, απάντησε και στις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για την διαιτησία.

Μόνο ήρεμα και χαλαρά δεν κύλησε ο αγώνας της ΑΕΛ με τον Εργοτέλη στην "AEL FC Arena", που κρίθηκε στο τέλος υπέρ των "βυσσινί" με επική ανατροπή στο 87' και στο 94' ( 2-1). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την διαιτησία, εκδίδοντας και ανακοίνωση, ενώ ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 68ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Κούτρη και τους δυο τραυματιοφορείς που μπήκαν για να τον μεταφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου μετά τον τραυματισμό του.

Τότε ήταν που συνέβη ένα πέρα για πέρα τραγελαφικό γεγονός, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Την στιγμή που τον μετέφεραν εκτός γηπέδου, ο ένας εκ των δύο τραυματιοφορέων σκόνταψε και τον πλάκωσε, ενώ αφού τον πέρασαν έξω από την τελική γραμμή, τον "πέταξαν" άτσαλα στο έδαφος και υπήρξαν μάλιστα και ορισμένα... γαλλικά.

Το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό και είπε πως τα γεγονότα δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν, αν και παραδέχτηκε ότι δυσφήμισαν την ομάδα του και την προσπάθεια που γίνεται, ενώ απάντησε και στις διαμαρτυρίες του Εργοτέλη για την διαιτησία. Μάλιστα, στις δηλώσεις του υπήρξε και μια... πινελιά για τον Πλατανιά, που τον διαχωρίζει από τις άλλες ομάδες της Κρήτης.

"Μας δυσφημεί το περιστατικό, αλλά..."

"Σίγουρα και οφείλω να το παραδεχτώ, αυτό που έγινε με τον Κούτρη είναι ένα περιστατικό που μας δυσφημεί, ειδικά έτσι όπως παρουσιάστηκε από την τηλεόραση και όλα τα ΜΜΕ. Όμως, τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι", είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

"Επειδή ρώτησα και έμαθα, ο συγκεκριμένος τραυματιοφορέας, είναι φούρναρης στο επάγγελμα και το κάνει με ανιδιοτέλεια και αλτρουιστική διάθεση εδώ και 20 χρόνια. Η εικόνα δεν έδειξε πόσες φορές χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο και να μεταφέρει παίκτες του Εργοτέλη που έκαναν τους τραυματίες. Είχε κόπωση από το βάρος, ο άνθρωπος ήταν κατάκοπος και μάλιστα έπεσε κάποια στιγμή την ώρα που μετέφερε τον Κούτρη εκτός".

Συνεχίζοντας για το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφερε πως "ουδέποτε έβρισε τον παίκτη του Εργοτέλη, απλά του είπε 'γιατί μας ταλαιπωρείς έτσι;' και μάλιστα ο Κούτρης ήταν αυτός που τους έβριζε. Σίγουρα όμως, ήταν μια κωμικοτραγική εικόνα και μας δυσφήμισε".

"Όχι να μιλάει και ο Εργοτέλης για την διαιτησία"

Εξάλλου, το Sport24.gr ζήτησε την άποψη του Αλέξη Κούγια για την ανακοίνωση του Εργοτέλη για την διαιτησία και τι έχει να απαντήσει στις κατηγορίες της διοίκησης της κρητικής ομάδας για όσα έγιναν στη Λάρισα: "Συμπαθώ πολύ τη νέα ιδιοκτησία του Εργοτέλη, όχι αυτή του κ. Τζώρτζογλου με τις κουμπαριές με τον Γκαγκάτση. Με την οικογένεια Παπουτσάκη συνδέομαι προσωπικά, είμαστε και φίλοι. Θεωρώ πως ήταν μια ατυχής ανακοίνωση.

Εμείς έχουμε παράπονα για την διαιτησία και μάλιστα έγιναν δυο πέναλτι σε μας που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή. Όχι να μιλάει και ο Εργοτέλης για την διαιτησία. Αυτή την στιγμή βέβαια, είναι από τις πιο συμπαθείς ΠΑΕ, έχει μια υγιή διοίκηση και έχουμε άριστες σχέσεις.

Θυμίζω όταν ανέβηκε ο Εργοτέλης στη μεγάλη κατηγορία και τον είχαμε φιλοξενήσει στην Πάτρα την περίοδο που ήμουν ακόμα στην Παναχαϊκή. Ήρθαν και μας νίκησαν, δεν συνέβη το παραμικρό και μάλιστα δεν υπήρξε και καμία δυσαρέσκεια για την φιλοξενία μας.

Στη Λάρισα έχουμε επτά παίκτες που προέρχονται από τον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, δεν είναι τυχαία η επιλογή. Είναι γνωστές οι καλές μας σχέσεις με την διοίκηση του Εργοτέλη και δεν θέλω σε καμία των περιπτώσεων να διαταραχθούν και να χαλάσουν. Είναι καθαρές οι ομάδες της Κρήτης, εκτός του Πλατανιά, είναι γνωστή άλλωστε η άποψή μου για το πως ανέβηκε στη Super League".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ