ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κολοβέτσιος: "Καλός οιωνός η εικόνα μας"

Κολοβέτσιος: "Καλός οιωνός η εικόνα μας"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στο Sport24.gr για την απόδοση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Αλκμάαρ και αναφέρθηκε στα προκριματικά του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ιδιαίτερα παιχνίδια με τη Γκαμπάλα, όπως παραδέχτηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στο Sport24.gr. Όμως, ο 25χρονος αμυντικός τόνισε ότι η πρόκριση είναι ο στόχος και όχι κάτι άλλο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση του Τριφυλλιού στα φιλικά παιχνίδια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Πώς σου φάνηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Αλκμάαρ; Γιατί είναι το τελευταίο πριν τα επίσημα ευρωπαϊκά ματς;

"Θεωρώ πως για άλλο ένα φιλικό παιχνίδι δείξαμε καλό πρόσωπο, είχαμε σφιχτή αμυντική λειτουργία και παρουσιάσαμε μερικά όμορφα στοιχεία στην επίθεση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως η εικόνα που είχαμε είναι καλός οιωνός για τη συνέχεια".

Επομένως, είσαι αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις;

"Πιστεύω πως ναι. Η ομάδα δείχνει σε όλα τα φιλικά ότι έχει ταυτότητα από τον προπονητή της. Θεωρώ πως με υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και με δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να πάρουμε την πρόκριση".

Ποια πράγματα πρέπει να κρατήσετε από την προετοιμασία και τι πρέπει να διορθώσετε, στις μέρες που μεσολαβούν;

"Να κρατήσουμε το σοβαρό ύφος που έχουμε στη διάρκεια των φιλικών. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν πολύ σοβαροί. Μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιώνουμε πράγματα μέσα στην ομάδα, έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει".

Τον Αύγουστο του 2015 δεν έπαιζες στον Παναθηναϊκό, αλλά ήσουν στην Ελλάδα και είχες παρακολουθήσει τι είχε συμβεί μετά τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα. Το έχετε συζητήσει καθόλου μεταξύ σας ή σας έχουν πει κάτι τα παιδιά που ήταν τότε στην ομάδα;

"Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα με αυτό τον αντίπαλο, είναι αλήθεια. Όμως, δεν το βλέπουμε εγωιστικά και κανένας δεν πρέπει να το βλέπει έτσι. Ίσα-ίσα, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, με όποιον αντίπαλο και να κληρωνόμασταν, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε την πρόκριση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ