ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κολντεμπέλα: "Ο σεβασμός που ένιωσα και η επιστροφή με χιόνι..."

Κολντεμπέλα: "Ο σεβασμός που ένιωσα και η επιστροφή με χιόνι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κλάουντιο Κολντεμπέλα τονίζει στο Sport24.gr ότι πέρασε καταπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης ενώ θυμάται μια ιδιαίτερη στιγμή από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1999.

Στον ΠΑΟΚ πάντα έδινε το 100% των δυνατοτήτων του, γι' αυτό και ήταν ένας από τους αγαπημένους της ασπρόμαυρης κερκίδας. Η εκτίμηση των φίλων του "Δικεφάλου" στον Κλάουντιο Κολντεμπέλα είναι μεγάλη και ο Ιταλός το διαπίστωσε καλά κατά την παρουσία του στο "Παλατάκι" στο φιλικό (9/9) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο οποίο γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια των "ασπρόμαυρων".

Όταν πήρε την θέση του στο παρκέ μαζί με άλλους πρώην παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο "Κλόντι" καταχειροκροτήθηκε ενώ μερίδα φίλων του "Δικεφάλου" φώναξε ρυθμικά το όνομά του. Το Sport24.gr ρώτησε τον Κολντεμπέλα τι είναι γι' αυτόν ο ΠΑΟΚ, στον οποίο είχε προσφέρει ως καλαθοσφαιριστής (1998-2002)... " Πρώτα από όλα είναι μια ομάδα γεμάτο φίλους. Εγώ όταν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ, σκέφτομαι... φίλους και πέρασα καταπληκτικά χρόνια", τόνισε ο "Κλόντι".

Ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν ο πρώτος ξένος παίκτης που έγινε αρχηγός (την σεζόν 2001-02) του "Δικεφάλου". Κάτι φυσικά που δεν είναι καθόλου λίγο για εκείνον και όπως υπογράμμισε ο Κολντεμπέλα "είναι πάρα πολύ τιμητικό. Για μένα αυτό (σ.σ. το ότι αποτέλεσε τον πρώτο ξένο παίκτη που πήρε τον τίτλο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ) σημαίνει πολλά. Σημαίνει σεβασμός, σημαίνει πολλά πράγματα...".

Ο Ιταλός κατέκτησε με τον "Δικέφαλο" το Κύπελλο Ελλάδας το 1999, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στο ΣΕΦ της ΑΕΚ με 71-54. "Από τις καλύτερές μου αναμνήσεις... Ηταν καταπληκτικές μέρες", μας είπε ο "Κλόντι" για το Κύπελλο του 1999 και θυμήθηκε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατά την επιστροφή της αποστολής στη Θεσσαλονίκη αλλά και την αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Οταν γυρίσαμε πίσω στη Θεσσαλονίκη με χιόνι έχοντας πάρει το τρένο (σ.σ. οι κακές καιρικές συνθήκες, το πολύ χιόνι και το ότι δεν λειτουργούσε το αεροδρόμιο των Αθηνών, είχε ως συνέπεια η αποστολή να γυρίσει με το τρένο), υπήρχε 2.000 κόσμος ο οποίος ήταν φοβερός".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ