ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γουίλτζερ: "Να μην κοιτάμε πίσω"

Γουίλτζερ: "Να μην κοιτάμε πίσω"

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, αλλά ο Κάιλ Γουίλτζερ εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του στην σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League, καθώς ο Παναθηναϊκός Superfoods έφυγε νικητής από το ΣΕΦ , αλλά ο Κάιλ Γουίλτζερ δεν το βάζει κάτω.

Ο 26χρονος Καναδός φόργουορντ απογοητεύτηκε από την ήττα της ομάδας του, αλλά ο ίδιος προτιμά να βλέπει.... μισογεμάτο, καθώς γνωρίζει πως η σειρά που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή της Stoiximan.gr Basket League είναι μεγάλη.

"Χάσαμε το παιχνίδι. Ωστόσο, πιστεύω πως το πλάνο μας είναι πολύ καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα. Πιστεύω πως θα είμαστε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα της σειράς. Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς ήμασταν πολύ καλοί και πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση και στον αγώνα της Κυριακής", τόνισε ο Κάιλ Γουίλτζερ, ο οποίος εν συνεχεία αναφέρθηκε στην σημασία του τρίτου αγώνα της σειράς, αλλά και σε όσα πρέπει να αλλάξει η ομάδα του στην "αιώνια" αναμέτρηση της Κυριακής (10/6, 19:00):

"Πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Για να συμβεί αυτό πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τους αναγκάσουμε να πάρουν δύσκολα σουτ. Σε κάποια θα είναι εύστοχοι, αλλά αν παίξουμε συνολικά καλή άμυνα, κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα και τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη".

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο "μπρέικ" των "ερυθρολεύκων και οι πιο πολλοί θα υποστήριζαν πως την παρούσα στιγμή βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση τους από τους αντιπάλους του. Ο Κάιλ Γουίλτζερ, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν συμμερίζεται αυτήν την άποψη: "Δεν το πιστεύω αυτό. Θα παίξουμε καλά και δυνατά στο τρίτο παιχνίδι".

Γουίλτζερ: "Να μην κοιτάμε πίσω"

Επίσης, του ζητήθηκε να σχολιάσει την φάση με το φάουλ που χρεώθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου 21,8'' πριν από τέλος της αναμέτρησης: "Είναι μία δύσκολη απόφαση. Δεν ήταν με το μέρος μας και είναι απογοητευτικό, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τρίτο παιχνίδι της σειράς".

Ο Καναδός πάουερ φόργουορντ πριν από την έναρξη της σειράς των τελικών πήρε συμβουλές από τον πατέρα του, Γκρεγκ - είχε αγωνιστεί στον Άρη - για την ατμόσφαιρα που θα συναντούσε στις... μάχες τίτλου. "Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους. Μας βοηθούν για να συνεχίσουμε να παίζουμε με ενέργεια", απάντησε ο Καναδός, χωρίς, όμως, να έχει πληροφορηθεί για τα επεισόδια που είχαν συμβεί.

Ο Ολυμπιακός έκανε το "μπρέικ" στον πρώτο αγώνα της σειράς, αλλά στον δεύτερο τελικό δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στην επιτυχία. Άραγε στο ματς της Κυριακής (10/6, 19:00) μπορεί να δραπετεύσει και πάλι με το διπλό από το ΟΑΚΑ;

"Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά στον πρώτο τελικό ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και καλή άμυνα. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολο να παίζεις εκεί, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να νικήσουμε", τόνισε καταλήγοντας ο Κάιλ Γουίλτζερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ