ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιαλιάς: "Στ' αρχ... τους, έπρεπε να φάμε κι άλλα"

Γιαλιάς: "Στ' αρχ... τους, έπρεπε να φάμε κι άλλα"
Τρίκαλα, Γιαλιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλοί παίκτες από το εφετινό ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα προέρχονται από τη Super League, αλλά η 1η αγωνιστική στη Football League έφερε... στραπάτσο από τον Αγροτικό. Η δήλωση του Γιαλιά στο Sport24.gr και ο... σαστισμένος Γεωργιάδης. (VIDEO, PHOTO)

Από το εφετινό ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα, οι Γκόλιας, Μίνγκας, Μπαϊκαρά και Χασομέρης έπαιζαν πέρυσι στη Super League. Ο Ίλιτς έπαιζε στην πρώτη κατηγορία της Βοσνίας, ο Ράσιτς στην Α' Αλβανίας, ο Φιλίπ Στογιάνοβιτς στην Α' Σερβίας, ενώ ο Γιαννιτσάνης ανήκει στην ΑΕΛ που παίζει στην πρώτη κατηγορία.

Με άλλα λόγια, για να χτιστεί το εφετινό ρόστερ του ΑΟΤ, το οποίο διαθέτει και άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα, αφού ο στόχος που τέθηκε το καλοκαίρι ήταν να ανέβει η ομάδα στη Super League. Το... πείραμα με προπονητή τον Σταύρο Ψιμουλάκη γρήγορα έγινε σαφές πως δεν γινόταν να προχωρήσει και ως εκ τούτου στις 5 Σεπτεμβρίου προσελήφθη ο Γιώργος Γεωργιάδης με θητεία σε ΠΑΟΚ και Βέροια. Η πρεμιέρα στη Football League ήταν απογοητευτική για τους Θεσσαλούς.

Ηττήθηκαν 3-1 στο "Δ. Κοντικάκης" από τον Αγροτικό Αστέρα, με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να μαζέψει τους παίκτες κοντά στο κόρνερ ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και να τους "χώσει" ουκ ολίγα "γαλλικά". Την ίδια ώρα ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης καθόταν πίσω από τους παίκτες, σαστισμένος από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που και ο ίδιος βίωνε, με σκυμμένο το κεφάλι, έχοντας πάντως, έστω προς το παρόν, τη στήριξη του μεγαλομετόχου, που ανέφερε στους παίκτες: Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει".

Γιαλιάς: "Στ' αρχ... τους, έπρεπε να φάμε κι άλλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γεωργιάδης στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα

Ο Γιαλιάς δήλωσε στο Sport24.gr για την ήττα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη:" Χάλια παίξαμε. Ήταν χάλια και η διαιτησία. Ένα καθαρό γκολ, δύο πέναλτι δεν μας δόθηκαν. Όχι πως οι δικοί μου έπαιξαν μπάλα. Παλτά ήταν. Αυτοί νομίζουν ότι θα μπουν μέσα και θα κερδίσουν με τη φανέλα. Έτσι νομίζουν. Αλλά στ' αρχ@@@@ τους. Θα φύγουν από 'δω, θα πάνε αλλού. Θα τους καθαρίσω φίλε. Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα, έπαιξε με πάθος, κάτι που δεν είχαν οι δικοί μου.

Αδικείται από το σκορ. Έπρεπε να φάμε και 2-3 ακόμα. Με αυτόν τον διαιτητή θα μπορούσαν να μας είχαν βάλει άλλα πέντε. Ειδικά οι επόπτες πρέπει να πάνε στον οφθαλμίατρο. Έπιασα τον Ριζογιάννη, που είναι αρχηγός με τον Σαρακτσάνο, που με αγαπάει και τον αγαπάω, και του είπα ντροπή. Τι είναι αυτά τα χάλια; Ο Αγροτικός έχει φτιάξει μια ομάδα... σύνολο. Δεν είναι ποιοτική, είναι όμως σύνολο. Και ματώνουν τη φανέλα, την ιδρώνουν. Οι δικοί μου δεν την τσαλάκωσαν τη φανέλα".

Πάντως το πρωτάθλημα της Football League δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα. Από την πρεμιέρα κιόλας έγινε σαφές ότι για να περάσεις από μια έδρα δεν αρκεί να θεωρείσαι μεγάλη ομάδα και φαβορί για άνοδο. Ο ΟΦΗ και ο Άρης το κατάλαβαν με τις ισοπαλίες με Κισσαμικό και Αναγέννηση Καρδίτσας, το ίδιο τα Τρίκαλα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε την Καλλιθέα στο 93', ενώ δεν άξιζε τη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Χαστούκι" Αγροτικού στα Τρίκαλα, 3-1 στον Εύοσμο
Τρελά γκάζια Γιαλιά στους παίκτες: "Μας γαμ@@@@ε και φύγανε"

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ