ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δώνης: "Στα 21 μου Εθνική, όνειρο και επίτευγμα"

Δώνης: "Στα 21 μου Εθνική, όνειρο και επίτευγμα"
Δώνης

Ο Τάσος Δώνης υποστήριξε στο Sport24.gr ότι είναι ευτυχισμένος που στα 21 του παίζει στην Εθνική ανδρών, υπερήφανος για την προσπάθεια απέναντι στο Βέλγιο και δήλωσε ότι θέλει να κάνει καριέρα σε top πρωταθλήματα.

Ο Τάσος Δώνης επελέγη από τον Μίκαελ Σκίμπε στη γραμμή κρούσης για τον αγώνα με το Βέλγιο. Μόνος στην κορυφή ο επιθετικός της Στουτγκάρδης, έχοντας πίσω τον Φορτούνη. Η εμφάνιση που πραγματοποίησε ήταν έξοχη. Υπήρξαν στιγμές που ξεσήκωσε τους οπαδούς στο "Γ. Καραϊσκάκης". Και στο πρώτο μέρος, με την απίθανη κούρσα του 12ου λεπτού (τον κυνηγούσαν και δεν τον έφταναν οι Βέλγοι), αλλά και στο δεύτερο, όταν με άρτια τεχνική κατάρτιση κουβάλησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά, ήταν ότι έκανε εξαιρετικά κοντρόλ, κατέβαζε με ηρεμία τη μπάλα και δεν την έχανε από τα πόδια του. Σε ηλικία 21 ετών, ο Δώνης βγάζει ποιότητα, ταπεινότητα και αν μη τι άλλο έχει μέλλον για ακόμη καλύτερα πράγματα. Μετά το παιχνίδι στο Φάληρο, κατά το οποίο η Εθνική μας πάλεψε, αλλά έχασε (1-2) από το Βέλγιο, το Sport24.gr μίλησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τον αγώνα που είχε προηγηθεί, για τις πιθανότητες που έχει πλέον η για πρόκριση, αλλά και για τον ίδιο.

Ποια είναι τα όνειρά του στο ποδόσφαιρο και πώς ένιωσε που καταχειροκροτήθηκε από το κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI SPORTS

- Τι συναίσθημα σου αφήνει το ματς με το Βέλγιο. Μεγάλη προσπάθεια, αλλά ήττα στο φινάλε...

"Πιστεύω ότι είναι πολύ άδικο αποτέλεσμα. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση, δώσαμε όλοι το 100%, πιστεύω ότι οι Βέλγοι είχαν την κατοχή της μπαλας, αλλά δεν είχαν κάνει κλασική ευκαιρία πριν από το πρώτο τους γκολ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε αρκετά γρήγορα, αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε άμεσα δεύτερο και δεν είχαμε χρονικά περιθώρια για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Κρατάμε την πολύ θετική εμφάνιση και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι, θα πάρουμε τα άλλα δύο ματς και την πρόκριση, αν και δεν εξαρτάται από εμάς".

-Θεωρείς ότι ήταν η κλάση των Βέλγων παικτών που έκανε τη διαφορά; Ή θέμα ατυχίας της Εθνικής μας;

"Και ατυχία θα έλεγα, αλλά και η κλάση των Βέλγων. Το πρώτο γκολ ήρθε από ένα πολύ ωραίο σουτ, το δεύτερο από μια καταπληκτική σέντρα από την οποία λογικό είναι να μην μπορείς να αντιδράσεις. Η κλάση των Βέλγων είναι τεράστια, αλλά τα πήγαμε πραγματικά πολύ καλά και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό".

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI SPORTS

- Πώς νιώθεις που έκανες μια τόσο καλή εμφάνιση; Ο κόσμος το αναγνώρισε και σε χειροκρότησε...

"Ειμαι πολύ χαρούμενος που σε ηλικία 21 ετών παίζω για την Εθνική Ελλάδας. Είναι σημαντικό επίτευγμα για εμένα, αλλά και ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Όποτε μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ, προσπαθώ να δίνω το 100%, να βοηθάω την ομάδα. Υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια, ο κόσμος το αναγνωρίζει, με στηρίζει και θέλω να συνεχίσω έτσι".

- Ποιο είναι το όνειρό σου στο ποδόσφαιρο;

"Θέλω τώρα να κάνω αρκετές συμμετοχές στη Στουτγκάρδη, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Σίγουρα σε Εθνικό επίπεδο στόχος είναι το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο μεγαλύτερος της εφετινής σεζόν. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν τα καταφέρουμε και περάσουμε. Θα ήθελα να κάνω μεγάλη καριέρα σε top πρωταθλήματα και γιατί όχι σε μεγάλες ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ