ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αυτός που... έφερε τον Γκατούζο

Αυτός που... έφερε τον Γκατούζο

Ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος μεσολάβησε για να έρθει ο Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ, μιλά στο Sport24.gr. Αποκαλύπτει παρασκήνια με τον Ιταλό τεχνικό, αλλά και τη συνομιλία με τον Μάνθο Πουλινάκη προτού έρθει ο ''Ρίνο''.

Πίσω από τον φετινό ΟΦΗ κρύβεται ο Τζιανλούκα Μαρίνι. Πρόκειται για Ιταλό FIFA agent, ο οποίος δεν εκπροσωπεί τον Τζενάρο Γκατούζο, αλλά μεσολάβησε για να πειστεί ο «Ρίνο» να έρθει στην ομάδα του Ηρακλείου.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Μαρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. ''Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν είμαι εγώ ο μάνατζερ του Γκατούζο. Η ιδέα να έρθει στον ΟΦΗ ήταν αποκλειστικά του προέδρου, του Μάνθου Πουλινάκη. Όταν με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να τον φέρει για προπονητή του απάντησα: «Είσαι τρελός φίλε μου...». Όποιος όμως τον γνωρίζει, ξέρει καλά ότι δεν είναι άνθρωπος στον οποίο λες εύκολα «όχι». Αποδέχτηκα την... πρόκληση και πήρα τηλέφωνο τον Γκατούζο. Κρατήσαμε μυστικό το θέμα για αρκετές μέρες. Ο Μάνθος έκανε εξαιρετική δουλειά στην προσπάθεια να πείσει τον Γκατούζο. Τελικά έκανε το... θαύμα του'' υποστηρίζει ο Μαρίνι.

Ο Ιταλός ατζέντης πλέκει το εγκώμιο του Γκατούζο: '' Έχει ένα μεγάλο μυστικό. Είναι ακόμα... παίκτης. Δεν έχει το μυαλό προπονητή. Όταν λέει στους παίκτες τι να κάνουν στο γήπεδο, όταν τους λέει πώς να ζουν, πώς να το τρώνε και πώς να προπονούνται, τους μιλάει σαν συμπαίκτης. Είναι ένας τύπος που για χάρη του οι παίκτες... πεθαίνουν στο γήπεδο''.

Αυτός που... έφερε τον Γκατούζο

Και ένα περιστατικό όταν ο Μαρίνι επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον Γκατούζο στο Ηράκλειο: ''Έφτασα πολύ αργά στην Κρήτη με το αεροπλάνο. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να συναντηθούμε καλύτερα την επομένη, γιατί ήταν αργά. Και μου είπε: «Με τίποτα, είσαι καλά; Έλα τώρα...». Πήγα στο σπίτι του με τον Πουλινάκη στις 11 το βράδυ και η γυναίκα του ετοίμασε φαγητό για εμάς. Φίλε μου, μιλάμε για έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή''.

Ο Τζιανλούκα Μαρίνι έφερε στον ΟΦΗ τους δύο Γεωργιανούς, τον Γκιόργκι Λορία και τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι. Για αυτούς είπε: ''Ο Λορία πριν από δύο μήνες μου έλεγε ότι μαθαίνει πράγματα στη θέση του τερματοφύλακα που δεν ήξερε κατά το παρελθόν. Είναι σταρ στη Γεωργία. Πολύ αναγνωρίσιμος και άφησε τη χώρα για να παίξει στον ΟΦΗ. Όσο για τον Μερεμπασβίλι, κάτι που αφορά και τον Απόνιο, περίμενε υπομονετικά να λυθεί το θέμα με το δελτίο του και ανυπομονούσε να παίξει. Να σου πω και κάτι ακόμα. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό με πήραν τηλέφωνο ένα σωρό Έλληνες μάνατζερ και με ρωτούσαν για τον Μερεμπασβίλι. Αυτό και ενώ πριν τον φέρω στον ΟΦΗ δεν μου έδινε κανείς σημασία για την περίπτωσή του''.

Καταλήγοντας ο Μαρίνι αναφέρθηκε στον ΟΦΗ και στην παρουσία του φέτος στη Σούπερ Λίγκα. ''Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε. Όταν όλοι θα είναι διαθέσιμοι, όταν δηλαδή θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες και ο Απόνιο, η εικόνα θα είναι εντελώς διαφορετική. Είμαι αισιόδοξος για τον ΟΦΗ. Γενικά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος άνθρωπος''.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ