ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Επίσκεψη από UFO πάνω από γήπεδο του Μουντιάλ;

VIDEO: Επίσκεψη από UFO πάνω από γήπεδο του Μουντιάλ;

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει ένα video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και δείχνει κάτι... παράξενο να υπάρχει πάνω από το Nizhny Novgorod Stadium. Τι απαντάνε οι ρωσικές αρχές.

Πολύς κόσμος ανησύχησε με το video που βγήκε στην δημοσιότητα και έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια.

Μία γυναίκα από το Κιρόβ, δυτικά της Ρωσίας, απαθανάτισε την στιγμή κατά την οποία ένα... ιπτάμενο αντικείμενο κάνει την εμφάνιση του πάνω από το Nizhny Novgorod Stadium.

Αμέσως το ανέβασε στο διαδίκτυο εκεί όπου χιλιάδες άνθρωποι έσπευσαν να δηλώσουν πως πρόκειται για επισκέπτες από κάποιον άλλον πλανήτη.

Οι ρωσικές αρχές γρήγορα έσβησαν την "φωτιά" περί εξωγήινων και UFO. Συγκεκριμένα, τόνισαν πως πρόκειται για δοκιμή ενός πυραυλικού συστήματος και αυτό που βλέπουμε στο video είναι ένας πύραυλος Soyuz-2.1b κατά την διάρκεια άσκησης.

Το πλάνο είναι αρκετό εντυπωσιακό με τον πύραυλο να μετατρέπει την νύχτα σε μέρα, με την λάμψη που βγάζει να είναι αρκετά έντονη.

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)



TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ