CHAMPIONS LEAGUE

Η αναγνώριση του Κριστιάνο στο Άνφιλντ

Η αναγνώριση του Κριστιάνο στο Άνφιλντ

O Kριστιάνο Ρονάλντο αποθεώθηκε στην αλλαγή του από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.(video)

Τι και αν ο Ρονάλντο έχει αγωνιστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και χθες (22/10) έβαλε γκολ στο Άνφιλντ εναντίον της Λίβερπουλ, η αξία του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αμφισβητείται.

Όπως συμβαίνει συχνά με τους αντιπάλους που επισκέπτονται το Άνφιλντ οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ τους αποδοκιμάζουν στην περίπτωση του Ρονάλντο όμως, η αρχική αρνητική υποδοχή μετατράπηκε σε χειροκρότημα κατά την αλλαγή του.

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ αδιαφόρησαν για το παρελθόν και σεβάστηκαν τον Πορτογάλο που χαιρέτησε το κοινό του Άνφιλντ. Η Ρεάλ νίκησε 3-0 την Λίβερπουλ και ο Πορτογάλος πέτυχε το πρώτο γκολ της ισπανικής ομάδας. Η "βασίλισσα" έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πρώτη στον όμιλο της.

Η αναγνώριση του Κριστιάνο στο Άνφιλντ

Ο Ρονάλντο κατά την αποχώρηση του από το Άνφιλντ έκανε δηλώσεις για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα το προσεχές Σάββατο(25/10).

" Ξέρω ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ότι δεν είναι εύκολο να παίξουμε δύο δύσκολα ματς σε λίγες ημέρες. Η δυσκολία δεν πρόκειται να αποτελέσει δικαιολογία για μας. Θα παίξουμε και θα κερδίσουμε. Δεν έχω κόντρα με τον Μέσι. Ο αγώνας δεν είναι Ρονάλντο εναντίον Μέσι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ