NEW ARTICLES

Αλόνσο: "Θέλουμε να δούμε κόκκινο στο βάθρο"

Αλόνσο: "Θέλουμε να δούμε κόκκινο στο βάθρο"

Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Φερνάντο Αλόνσο κατά την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Ferrari. "Επιθετικό" χαρακτήρισε το μονοθέσιο ο Φελίπε Μάσα.

Κόκκινα μονοθέσια στο βάθρο θέλει να δει ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός οδηγός εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος σε δηλώσεις του κατά τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Ferrari.

Αντίθετα ο Φελίπε Μάσα ήταν περισσότερο ενθουσιώδης και θέλει νίκες μάλλον για να διασφαλίσει την παρουσία του στην κόκκινη ομάδα και το 2013, αν και αυτό φαίνεται δύσκολο.

Ο Αλόνσο που πήρε τη μοναδική νίκη της Scuderia στο Σίλβερστοουν το 2011 σχολίασε " το μονοθέσιο μοιάζει πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι η τρίτη μου σεζόν στη Ferrari και θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα. Θέλω να τα πάω καλά. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλητη σεζόν, όμως θέλουμε να δούμε κόκκινα μονοθέσια στο βάθρο. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά".

Περισσότερο ενθουσιώδης εμφανίστηκε ο τιμέιτ του Αλόνσο, ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος δημόσια φάνηκε πως έχει αφήσει πίσω του τη χειρότερη σεζόν του στην καριέρα του στη Ferrari.

" Αφήστε με να σας πω. (Το καινούργιο μονοθέσιο) μοιάζει πολύ επιθετικό. Αποτελούσε όνειρο για μένα. Ξεκινάμε σε λίγες μέρες και είμαι σίγουρος πως το πρωτάθλημα θα είναι συγκλονιστικό και πολύ ανταγωνιστικό".

Ο Μάσα κατέληξε, λέγοντας " θα είναι σημαντική χρονιά για εμένα και για ολόκληρη την ομάδα. Το 2012 θα είναι χρονιά νίκης. Θέλουμε να πολεμήσουμε για να πάρουμε πίσω το πρωτάθλημα. Πιστεύω στις ικανότητες μου και στο μονοθέσιο μας. Είμαι προσηλωμένος στη νίκη. Κάνω αρκετά θετικές σκέψεις και θέλω να ξεκινήσω σωστά και να φτάσω μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ