Περισσότερα...
 Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010 22:02
Διαφήμιση | Επικοινωνία
 
Σε απολογία οκτώ ΠΑΕ
Super League
Επιστροφή στις προπονήσεις για Ντιμπαλά
Σκούρα τα πράγματα για Μέλμπεργκ
Παίζει με Ολυμπιακό ο Ουριμπάρι
Αρθροσκόπηση για Μαρκές - ΟΚ ο Καρλίνιος
Σαριέγκι: "Είναι φανταστικός παίκτης ο Σισέ"

Super League
Σε απολογία οκτώ ΠΑΕ

Δημοσίευση: 24 Νοεμβρίου 2009 17:42


Οκτώ ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα για την Πέμπτη(26/11-13:30).

Συγκεκριμένα θα απολογηθούν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ηρακλής, Καβάλα, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα-ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης , Γ. Κολτσίδας ( εκπρόσωπος) : Για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Αρης Γ. Κολτσίδα στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής – ΠΑΕ Ατρόμητος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Δ) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ ΑΕΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα τωνν φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 , 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.



Εκτυπώστε το
Στείλτο με email
Φυλάξτε το!
Top 10